♥ Eliyabs utveckling..

Utvecklingen tog verkligen fart under vår resa i Etiopien..

Eliyab har börjat kalla mig Emma istället för mamma mellan varven. Han klättrar upp och ner i soffan. Han ställer sig upp och står själv, tar även ett steg, men han är för rädd för att ta fler. Han pekar, säger "där" och "titta" samt andra ord som han kan sen innan. Han har fått ett riktigt humör, slänger sig på golvet och skriker och gråter när han inte får som han vill. Han har växt mycket på längden enligt mommo och håret har växt som sjutton :)



Och äntligen börjar vi få till det som vi vill ha det i vårt hem, känns otroligt bra.

Jag älskar min familj.

♥ Ethiopia!



Vi har haft det superbra. En fin familjesemester och det kändes som att jag kom tillbaka på rätt köl igen, eller vi. En bra start på det nya året. Jag har skrivit dagbok där under hela vistelsen och det känns bra att jag gjorde.. Kul att läsa i framtiden. Vi har träffat fina människor och haft riktig kvalitetstid..

Resan blev inte en månad som vi hade bokat. Vi fick åka hem tidigare för pappa blev sämre. Och att flygen var fullbokade i över en vecka när vi kollade gjorde inte saken bättre.. Den veckan bestod av mycket nervositet, ångest och frustration. Men nu är vi hemma och det känns bra. Nu ska jag ta hand om min pappa riktigt ordentligt!





Sen måste jag bara säga att jag har en annan syn på hur jag själv lever när jag sett så många som har det så otroligt mycket sämre. Jag är så glad för allt jag har och för hur jag lever. Jag ber för de människor som har det svårt. Varje dag.

RSS 2.0