♥ Lite beslutsångest.

Haft en bra dag, som alla andra dagar. Stan och fika med Beccish, promenad, hälsade på mamma, pyssel hemma.

Sitter och funderar på hur jag ska göra med morgondagen. Bestämt är att vi några stycken ska grilla och dricka lite men sen är frågan om jag nöjd och belåten ska gå hem när dom andra drar ut eller om jag ska följa med och slå klackarna i taket? (ta nu inte detta så bokstavligt). Att jag tvekar har nog mycket att göra med att jag får dåligt samvete för Eliyab. Men faktiskt så kommer han isåfall vara hemma med sin pappa och han har det lika bra hos honom! Får helt enkelt se imorgon..

Lyssnar på musik, vissa låtar har verkligen stor inverkan på mina känslor!!

♥ En fin sak..


Jag är kär. Den ska bli min.

♥ Onsdag..

Har precis diskat, ska plocka lite till här hemma. Sen ska jag och lillskrutt ut och promenixa. En glass blir det nog också. Har fått pippi på glass dessa vårtider. Och det är så härligt att gå utan jacka. Våren är här mina vänner and i love it!


Efter att man har sovit middag så måste man mysa såklart :) ♥

♥ Wonderful day!

Denna dag har varit så perfekt. Gick med Eliyab i bärselen på stan, han hade till och med solbrillor! :) Kärlek.
Fick även tillbaka mina förlorade nycklar. Underbara granne. Jag älskar våren. Allt är så bra just nu. Jämt. Oftast.

Karin gick just hem. Ska nog knoppa nu. Trött. Godnatt. Hej da.


♥ Dagen går mot sitt slut..

Har verkligen varit en kanondag! .. Åtta stycken haklappar/scarfs fyndade jag på stan bland annat. För ja, som jag visste så blev det mer än vad jag egentligen hade tänkt. Men man lever ju bara en gång.. Linnéa fick fina örhängen varav ett som sitter i hennes öra nu. Det andra fick jag inte sätta i för att det gör så ont att sätta i. Så det blir imorgon. Efter att lilla skatt somnat pysslade jag om Linnéa lite. Bad, målade naglar, flätade håret och lite så. Nu är jag helt slut. Super trött. Ska slagga strax tror jag.

Linnéa och jag har ett band mellan oss som är otroligt starkt. Jag älskar min lillasyster.


♥ Idag blir det stan!

Igår hjälpte vi mamma i trädgården. Räffsade, tvättade grillen, rensade rabatter, satte upp badminton-nätet m.m. På kvällen tog vi några glas vin och bara hade det mysigt.

Idag är det stan som gäller. Linnéa ska med. Likaså Aja och Mathez. Har lovat Linnéa nya örhängen så vi får se vad vi hittar för fina :) Och sen några haklappar till Eliyab samt den superfina bikinin på Åhléns. Brukar ju alltid bli mer än vad man har tänkt sig. Men ska verkligen försöka hålla hårt i plånkan. Man behöver inte shoppa loss bara för att man får pengar. Eller..? :)

 
 
Eliyab och mamma ♥


Nu slocknar han vilken sekund som helst. Trött efter bus. Mammas hjärtegull.


♥ Bvc + rea.

Skönt att denna dag är slut, att sprutorna är tagna och att min ögonsten är glad igen.

Har som sagt varit på BVC idag, Eliyabs 5-månadersdag vilket innebar påfyllnad av vaccin. Jag avskyr det. Att se han le och skratta för att i nästa stund gråta otröstligt när han blir stucken i sina små söta ben. Men han var jätte duktig! Nu återstår det en månad till nästa vaccination.

Pratade med barnsköterskan angående Eliyabs protest till att amma, och jag fick bekräftat för mig att det inte är något fel med det och behöver därmed inte känna någon press att jag måste amma. Kändes otroligt skönt. Hon sa att jag ska vara stolt över att jag iallafall har ammat honom i över 4 månader och att han ser ut som hälsan själv :) Ska fortsätta erbjuda honom bröstet men vill han inte ha så vill han inte. Ersättningen har iallafall satt positiva spår angående vikten. Han har nästan gått upp 1 kg sen sist :) Han väger över 7 kg nu.. Blev tipsad om att utöver mjölkersättningen testa att ge honom lite potatis eller palsternacka mixat med antingen morötter och majs exempelvis.. Fick med mig en bra broshyr där det står hur man kan göra själv hemma, om man nu inte vill köpa på burk i affär.(Potatis med morot har vi provat ikväll och det föll honom inte i smaken kan jag säga.. Han tyckte det var riktigt äckligt).

Efter BVC gick vi ner på stan, mötte gudmödrarna och shoppade lite på rea. Jag blir helt tokig av allt fint som finns. Såväl till Eliyab som till mig. Jag vill ha allt jag ser i princip. Vädret började bra idag iallafall, men påväg hem till mamma vände det totalt. Kommer det bli någon ordentlig vår? Eller kommer det bli sommar och stekhett direkt? Antagligen. Jag som älskar våren, men lite får man ju känna av den ändå.

Fredagsmys hos mamma och Linnéa ikväll. Mat och gottis. Nu känner man sig lagom svullen. Mumma kom förbi också en stund, trevlans! Lillen har feber, fick alvedon, flaska och mycket mys, sen slocknade han. Dom har fått sina kattungar idag, mamma och Linnéa alltså.. Så det är världens rally här. Ska sova över och undrar om man får sova något? Ett jäkla drag i dom små liven.. Jätte söta :)

Jag älskar så mycket.

♥ Tuffing!

 
 
Finaste, underbaraste!!

De fina brillorna köpte vi på Lindex igår, är han inte snygg? ♥
Han blir något han, bland tjejerna när han blir äldre :) ..

♥ Ska det inte vara vår nu?

Det snöar och regnar om vartannat, det ska ju vara vår nu? Vi går snart in i maj för tusan.. SOL!!

 
 

Nu ska vi promenera till försäkringskassan och sen möta Becca på stan!
Kram från oss.

♥ Lärbro..

Har haft en jätte bra dag! Vid ett-tiden åkte jag och Eliyab med mamma och Linnéa till Lärbro för att hälsa på moffa. Dvs Eliyabs gammelmoffa. Det var på tiden att åka ut och hälsa på honom och se hur han har fått det i sin nya lägenhet. Han är en pysslig man, inredningen kunde man ha trott att mamma har gjort. Där kanske vi var svaret på var mamma har fått sin pyssliga sida ifrån ;) Eliyab var inte ett dugg rädd för Winter (moffas hund), han ville snarare smaka på honom. Så fort han kom i närheten så öppnade han munnen, haha, såg otroligt kul ut. Vi pratade en del minnen, skrattade och hade allmänt trevligt. Plus att det var skönt att komma ifrån stan ett tag, åka bil, se landet, se lite annat helt enkelt.. Min moffa ligger väldigt nära mitt hjärta, genom tiderna har jag alltid sett upp till honom och beundrat honom.

Fick en TV av moffa som nu står på sin plats i vardagsrummet. Det var dags att byta ut min lilla, den har hängt med mig ett tag om man säger så, en sådär tio år nånting. Skönt med en lite större även fast det inte spelar någon större roll för mig vilken TV jag har. Huvudsaken för mig är att den funkar! Men å andra sidan så skulle det ju vara snyggt med en platt, men det är inget jag kostar på mig i dagsläget. Hur som helst så är jag glad för min nya TV!

 
Skilla växer och sprider sig dessa tider, moffa fick sig en söt liten bukett :)

Hör och häpna, Eliyab har ammat två gånger idag (trodde helt ärligt att det var slut med det). Dels en pytteliten stund på dan och sen ammade jag honom till sömns ikväll. Känns bra. Jag vill inte sluta amma än, några månader till iallafall. Bröstmjölken är bra. Men kan inte göra annat än försöka, man kan inte tvinga.. Men har kommit på att det är ingen idé att ge honom bröstet när han är sådär hysteriskt hungrig som han kan bli ibland, då blir han bara ännu mer ledsen och arg. Ska jag få honom att amma så måste jag erbjuda honom bröstet när han är mätt, eller inte så hungrig. Det som gör att han lätt väljer flaskan före nu är väl att han får i sig det mycket snabbare då och det är ju det bästa när man är superhungrig..? När han väl ammar så funkar det bra och han tycker det är supermysigt, men det är ju det där med att flaskan är bättre för att det rinner snabbare.. När han ammar så får han ju "kämpa" lite mer. Får se hur det går i fortsättningen. Ska prata med hans BVC-sköterska och se vad hon säger och har för råd att ge.. Det blir på fredag närmare bestämt.. Då blir han 5 månader och ska ha sin andra vaccination (jag avskyr det).

♥ Jag vann!!

Jag vann tävlingen hos Lillith så jag är jätte glad :) Jag har alltid varit skeptisk till tävlingar just för att man aldrig vinner. Men nu var det min/vår tur! Ett par sånna där söta byxor som står älskling på! Eliyab kommer vara hur söt som helst i dom!

Varför är det så ruggigt ute? När jag vaknade imorse var det helt vitt ute..?
Vi ska snart bege oss ut mot Lärbro, hälsa på moffa/gammelmoffa.


♥ Det rullar som köttbullar.

Allt rullar på. Vi mår bra. Försöker njuta av varje solsken som visar sig. Så otroligt skönt att det är så ljust på kvällarna nu. Jag måste göra något åt min kamera, vill ta bilder. Min sork växer och jag vill ha så mycket bilder som möjligt.

Idag kom mamma med min födelsedagspresent (i förskott) som hon och pappa har lagt ihop till.
Den fina hallbänken och korgbyrån passar fint i min hall. Så glad.

Efter att ha sovit middag med lillen idag så gick vi och hämtade Linnéa på dagis, vi gick och köpte glass och gick en promenad i skogen. Vi träffade hennes kompis, dom lekte på lekplatsen, Eliyablo sussade sött som vanligt. Sen gick vi hem till mig, vi har ätit pizza här allihop och monterat ihop möblerna.

Eliyab vill inte amma, bara ha flaska. Vad gör man? Jag ska fortsätta kämpa..

♥ Knock you down..

Lyssna här! Jag tröttnar aldrig.

Jag saknar mina vänner. Idag är en sån dag. Då jag saknar mer än vanligt.
Ungefär som att jag bara vill skrika rakt ut eller något annat drastiskt.
Men det är bara jag som orkar dra upp gamla sår.

Trots att månader går, trots att år passerar.. Ändå så känns det inte lättare..

♥ Första tanden på gång!

Eliyab börjar få sin första tand!! .. Han har petat sig i munnen och dreglat mer än vanligt sista tiden och varit lite mer gnällig än vad han brukar vara så jag har haft mina aningar. Har känt varje dag och ikväll kunde jag känna! Tänk att min lilla älskling börjar på tänder.. Helt fantastiskt! :)

♥ Lyckad kväll trots huvudvärk.

Har fått stå ut med spänningshuvudvärk hela dagen, nu som först börjar den äntligen släppa..

Hade jätte trevligt igår, vi var hemma hos mig. Drack vin, lyssnade på musik och pratade. Det var otroligt gott, över ett år sen jag fick känna smaken av vin. Har klarat mig bra utan med det var verkligen något för mina smaklökar ;) Vi gick ut för att fortsätta kvällen men det blev inte långvarigt. Kvart över elva fick skallvärken och min längtan efter Eliyab övertag så jag tog en taxi hem till mamma. Han sov som en liten ängel, så vi sov kvar hos mamma. Tidigt upp imorse och mysa massor. God frukost tillsammans. Umgås, sova lite..

Barnvakt för Linnéa ikväll eftersom mamma tagit extrapass och vi blev bjudna hem till Aja, Mathez och Mache på tacos! Smarrigt! Becca och Karin kom också. Blev många goda skratt :)

Nu är vi hemma, Eliyab är fortfarande vaken och vi bakar bröd.. Jag har blivit en riktig hemmafru? Haha, det är bra. Mamma är väl på hemgång snart, då blir det fika. Blir väl att lägga sig i skaplig tid, är lite trött i ögonen. Ska bli underbart att sussa med lilleman inatt.


♥ Galaj!

Det var super trevligt hos Pia. Jätte god pastasallad och god fika därefter. Och så snacka! Det gillar vi! Och när vi var där hände något inom mig.. Jag bestämde mig för att gå ut och roa mig ikväll! Så om en timme kommer Becca med vinet och sen kommer Karin och Pia. Kan inte slå fel. Känner mig helt stissig, så länge sen! Ska bli så kul :)



Kommer sakna min lille plutt såklart och det kommer förmodligen kännas jätte konstigt. Det dåliga samvetet smyger sig på redan. Men han kommer ha det super bra hos mommo och moster. Mamma älskar dig!!! ♥

♥ Bjudna på lunch!

Det finns inga ord för hur trött jag var imorse när Eliyab vaknade och var hur pigg som helst. Jag ville bara dra täcket över huvudet, kunde knappt öppna ögonen. Men det är bara att tvinga sig själv.. Ha! Efter att ha varit uppe ett tag nu, tagit en dusch och ätit frukost känner jag mig inte lika trött. Lovade mig själv att lägga mig i klok tid igår men det är inte ofta det blir så. Får bli en tidig kväll ikväll istället så jag kan sova ifatt lite..



Ska strax packa väskan för att börja gå mot terra nova.
Vi har blivit bjuda på lunch hemma hos Pia med familj, ska bli trevligt :)


Här har vi lillkungen. Han är duktig på att somna lagom tills vi ska gå ut.
Det blir till att försöka klä på honom ändå, så får han sussa vidare i vagnen..


♥ Fullspäckad dag.

Upp tidigt. Bubbla, gosa, mysa, prata, sjunga, tralla.. Eliyab börjar få röstresurser nu vill jag lova. Tycker ta mig tusan att tiden går skrämmande fort. Varje dag märker jag nya framsteg och det är så kul! Det är snart 5 månader sen jag genomgick den jobbiga förlossningen. Min lilla stjärna är snart 5 månader. Nästan ett halvår. Tiden går fort när man har det bra sägs det ju. Och det har jag verkligen. Jag lever den viktigaste och lyckligaste tiden av mitt liv nu. Jag är så nöjd och glad. LYCKLIG

Vi har hunnit med mycket idag i det fina vädret. Ytlig städning, tvätta, stryka, baka bröd, laga mat, uträtta ärenden och promenera massor. Eliyab sover och myser om vartannat i vagnen, he loves it! Vem borde inte göra det, tänk när man själv var liten och hade det sådär bra ;)



En hoppgunga är verkligen något jag ska köpa till Eliyab, det kommer han tycka är jätte kul :)
Har kollat runt på nätet och det får nog bli denna.. Helt ok och bra pris! ..

♥ Ytterligare en chans..



Nu har du ytterligare en vinstchans. Tävla hos Lillith och vinn en valfri vara från www.PingPongKlader.se .

♥ Älskar min familj!


Lilleman idag.

En bra dag och kväll med min kära familj ♥


♥ Härlig dag!





Nu ska vi ut och möta dagen. Sol, sol, sol. Vi älskar det ♥

♥ Tävling.



Besök Teresa och var med och tävla om valfri vara hos PingPongBarnklader.se.
Där har dom väldigt mycket sött för de små! :)

♥ Vår på riktigt!


Under morgontimmarna.. Eliyab har blivit jätte duktig att hålla i saker.
Här håller han i sin bitring som han fått av mommo, och sen pratar han som sjutton med den.

Det hade varit skam att sitta inne denna underbara vårdag! Vi tog en promenad, brillorna på. Även skinnjackan men det blev alldeles för varmt, tog av mig den och gick i kortärmat..! Jag är alltid varm av mig men idag har det verkligen varit vår på riktigt. Hoppas att de ruggiga och kalla dagarna är förbi nu. Vårkänslor, blir så glad av livet! Gick förbi en liten kille när vi var ute och gick, han stod och sa hej och tjena till alla som gick förbi. Jag frågade honom om han hade fått vårkänslor, och det hade han verkligen sa han. Vem kan inte ha känt dom rusa genom kroppen idag?

Ikväll har vi varit hos mamma och Linnéa (vi är ofta där eller dom här). Ätit tacos och haft det mysigt. Linnéa och Eliyab badade tillsammans vilket var väldigt uppskattat av dom båda. Eliyab skrattade och plaskade och moster satt stolt i badkaret och höll honom :) Fick fyra paket blöjor + våtservetter av min kära mamma. Kommer väl till pass, otroligt tacksam. När Eliyab somnat efter bad och amning så flätade jag Linnéas hår, många små flätor. Hon blev jätte fin! Vi fortsätter att planera våran dag på stan som vi ska ha i slutet på denna månad. Vi ska handla örhängen, äta gott och fika :) Jag älskar min lillasyster. Har haft en underbar dag!

Igårkväll fick jag ett ryck och stod och bakade bröd kl elva på kvällen, jätte goda "frukostbullar". Tänkte baka mera och frysa, men bakar nog lite då och då istället. Det är ju godast när det är färskt.

Nu har jag packat alla blöjor där dom ska vara och gjort en kopp kaffe. Bara chill fram till sängdags.

Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag har haft!

♥ 12 April.




På förmiddagen var vi hemma.. Träna att stå och hoppa lite :) Dojjorna på.


Sen åkte vi iväg för att uträtta några ärenden..

Sen hem igen, äta middag och umgås.. Med mamma och Linnéa. Eliyab fick smaka äpple och banan puré, duktiga moster matade och klarade det galant! Och han tyckte om det! Han visade inte alls de där minerna som man har fått se när han har smakat andra saker :)


Mys och gos och sen somna gott..

♥ 10 minuter senare..


Han sussar gott, snarkar lite på grund av nästäppan.
Jag ska fixa mig lite och slutföra korvstroganoffen som står på spisen.

♥ Eliyablo..





Jag har gått runt och vaggat och försökt få honom att sova, men utan reslutat.
Han är super trött men antar att han hellre ligger här hos mig i soffan och somnar själv.
Så då får han göra det, vi lyssnar på lugna amarinjalåtar och håller handen, han slocknar nog snart :p

Senare ska vi gå och hämta upp mamma/mommo för en promenad.
Jag måste köpa en dinapp igen, kan inte amma, gör för jäkla ont.

Nu har Eliyab tagit ur nappen ur munnen, håller den i handen och blir förbannad för att han inte lyckas stoppa tillbaka den.. Så sjunger han lite låter det som. Min sötnos.


♥ Trivs..

Eliyab somnade på två röda, han var jätte jätte trött.

Här sitter jag i soffan med laptopen i knät, tvn på, ljus tända, kaffekoppen nära, böcker bredvid.
Kan inte bli bättre. Känner mig avslappnad och nöjd med tillvaron. 





Och det bästa är att senare få krypa ner bredvid min lilla kotte.

I köket dricker dom något helt annat än kaffe och jag är inte det minsta avundsjuk. Faktiskt.

♥ En bra dag.





Vi har gjort det bästa av dagen. Promenerade ett bra stycke, det var skönt att komma ut. Men kändes typ som att det var höst. Det har inte varit någon vårdag alls. Men det fick gå. Jag har lagat god mat och vi har poppat lite musica. Filmat lille skrutt, jag vill filma mycket, tänk vad man kommer värdesätta det senare.

Nu blir det snart lite kvällsfika tänkte jag, en riktig kaffekärring har jag blivit.
Sen finns det chokladbollar som jag bakade igår kvar.. Jag är en livsnjutare.

Eliyab är gnällig (trött), så det blir nog att natta honom först. Flaska & tutt nästa!

♥ Webcam ;)






Jag leker med webcamen.. :p


Mitt hjärta sover här bredvid ♥


♥ Mys.

Fortfarande ingen feber, skönt. Men istället har vi varit himla trötta idag, vi har legat i sängen till kl 14. Haha, så kan man väl få göra ibland.. Haft en mysdag med andra ord. Nu ska vi ut och promenera lite, synd att det inte är lika fint väder som igår. Får hoppas att det är skapligt varmt ute iallafall.


Mammas armband är otroligt roande, så kan man ju stoppa dom i munnen också :p

♥ Gratisbio.se



Bli medlem hos Gratisbio, samla poäng och växla in dom mot presentkort och biobiljetter m.m
Det är enkelt och vem tackar nej till lite nytt i garderoben från sin favoritbutik?  ;)
Klicka här och registrera dig!


♥ Picknick..

Vilket underbart vårväder, jag blir på så bra humör! Vi har varit ute och gått och sen haft en liten picknick.
UNDABART! Vårjackan och solbrillorna på! Jag njuter verkligen..



Så glad också över att Eliyab har varit feberfri idag, hoppas den håller sig borta nu.
Då är det bara hostan som skall försvinna. Jag själv mår mycket bättre.
Vi är nog på bättringsvägen båda två :) ..

Dåligt med egna bilder, kameran har svikit mig totalt nu. Måste lämna in den på lagning.

♥ Blåsippor.

Fortfarande sjukstuga hemma hos oss, vi har åkt på rejäla förkylningsbaciller.. Tredje dagen som lillskrutt har feber. Igår hade vi en trevlig kväll hemma hos oss med gottis och spel (min diet gick åt helskotta). Linnéa sov över och mamma kom i förmiddags. Tog det lugnt hemma, bakade chokladbollar. Vi är sjuka hela högen så vi har hostat ikapp varandra kan man säga. Sen gick vi och shoppade på konsum för halva priset, plockade blåsippor och var på biblioteket, jag skaffade mig ett bibliotekskort. Lånade tre böcker om småbarn, om utveckling osv. Ska bli intressant att läsa :) Efter bibblan gick vi hem till mumma för en snabbfika. Nu är vi hos mamma och inväntar min favvorätt, köttfärssås och spagetti med sallad.

Hoppas min lilla älsklings feber är borta imorgon.


♥ Sjukling..

Min lilla älskling har blivit riktigt förkyld och likaså jag. Hela dagen igår hade han feber och den har fortsatt idag, han har varit glad och ledsen om vartannat och man känner sig otillräcklig mellan varven. Det är så svårt när dom är så små och inte själva kan säga vad som är fel eller vart dom har ont någonstans. Han har svårt att somna eftersom han är så täppt i näsan och hostan är retlig. Igår fick han somna hos mig inklusive i babysittern. När han somnat djupt kunde jag bära honom i sängen utan att han vaknade. Tur att alvedon finns. På tal om det så knarkar jag panodil, riktigt förkyld jag också. Minns inte när jag var det senast? Så det var väl på tiden.. Skämt å sido.. Vi får krya på oss..

Vi satt inne hela dagen igår men idag har vi gått ut och gått lite så vi får lite luft. Eliyab sover i vagnen på mammas gård, gick förbi för att göra lite grejs. Nu ska vi gå en sväng till och sen ska vi möta upp mamma och Linnéa hemma hos oss och äta middag tillsammans! Mästerkocken har gjort lasange :)

♥ Sunshine!!

Idag kan man verkligen säga att det är vår. Fi fanken vad skönt det är ute! Eliyab sussar gott ute på mammas altan i vagnen. Och jag och mamma sitter i köket med balkongdörren på vid gavel och fikar. Härligt säger jag bara! :)



Det blev en tidig morgon, Eliyab var hur pigg som helst kl sju så vi gick upp, mysade framför tvn och sov en timme till. Jag har städat av hemma och fixat. Min lille skrutt har varit ledsen idag, vilket jag inte är van vid.. Hostan som är jobbig, han får panik av att ligga raklång utan kudde. Har fått palla upp lite under hans huvud i vagnen så att han kommer upp lite och kan andas lite lättare.. När han blir sådär hysteriskt ledsen vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, det är ytterst sällan som han gråter sådär. Och det gör ont i mammahjärtat. Hoppas att den förbaskade hostan inte blir långvarig.

Fick en babysitter av mammas jobbarkompis, jätte snällt och den är jätte fin. Eliyab sitter som en smäck i den, perfekt till honom nu. Han blir mer och mer för att sitta upp.. Snart kommer väl den tiden då han inte vill ligga ner alls. Tänk när jag kan byta till sittvagnen! :) Jag har härlig tider framför mig..

Nu rör vagnen på sig där ute, tror han är på gång att vakna. Vi hörs.

♥ Glad påsk!

Inget internet hemma så uppdaterar inte lika flitigt. Är nu hos mamma och lånar datan ;)

Både jag och Eliyab är lite risiga och har sovit mer idag än vad vi har varit vakna tror jag.. 
Jag har otroligt ont i halsen, känner mig yr och trött hela tiden.
Lillskrutt hostar och känns varm, feber nästa? Ändå är han glad min lilla solstråle..

BVC gick bra, bara det att istället för att ha gått upp i vikt så hade han gått ner 70g, men sköterskan tyckte inte att det var något jag skulle haka upp mig på eller må dåligt över. Han har ju blivit mycket mer aktiv nu och gör av med mer energi. Men iallafall så rekommenderade hon att tillsätta ersättning utöver amningen så det har vi nu provat i två dagar och det funkar kanon! I början var han lite skeptisk till det men nu fungerar det hur bra som helst.. Hoppas att han går upp mer nu. Som mamma blir man ju såklart orolig..

Har inte mycket mer att skriva för tillfället. Men tyckte att det var dags för en liten update.


RSS 2.0