♥ Rainy day..

Det har bokstavligen regnat hela dagen och det regnar fortfarande. Vi har bara varit hemma idag, vi struntade i att gå ut då det regnat konstant. Inte ett enda litet uppehåll. Jag och Eliyab sov middag tillsammans och vi hörde regnet slå mot fönstret, ganska mysigt ändå :) Tack och lov var Eliyabs utslag borta imorse så jag antar att det var värmeutslag precis som jag trodde. Jag har varit grymt trött och slö idag, det måste vara vädret..

 
 
Min lilla rosenknopp!

♥ Utslag..

Flera gånger under dagen har Eliyab blivit hysteriskt ledsen och varit otröstlig. Då blir jag stressad och vet inte vad jag ska göra. För jag är inte van med det, han brukar inte gnälla och skrika speciellt mycket. Kunde inte förstå orsaken men sen upptäckte jag att han hade några slags utslag på magen och ryggen.. Är det då det som är förklaringen till att han varit ledsen idag? Det är svårt.. Efter ett härligt bad hade utslagen lagt sig något och han var lite gladare, somnade gott kort därefter. Jag undrar vad det kan vara? Är det fortfarande kvar imorgon ska jag ringa till hans sköterska och höra. Måste vara värmeutslag eller något sånt?!

Jag håller fortfarande på i tvättstugan. Linnéa har hjälpt mig, så snäll så :) Om ett tag ska vi ner och hämta det sista. Hon är bara sex år men hos mig får hon vara uppe länge, hon har nämligen bestämt att sova hos oss inatt också! Vi kan vara duktiga på att tjafsa. Men älskar varann gör vi ändå. Mycket.

♥ Bli medlem!


Enligt mig är Gratisbio en jätte bra sida där man kan samla poäng som man sen kan växla in mot ett presentkort hos sin favoritaffär eller biobiljetter! Bli medlem du också, och det vore snällt om du/ni isåfall anger mig som värvare (emmii88)!
Klicka här och gå med du/ni också! :)

♥ Mors dag!

Igår grillade vi, vi hade tur med vädret trots allt. Sen gick vi hem till oss och umgicks. Linnéa stannade kvar och sov över. Halv sju imorse vaknade Eliyab och var ledsen och då var det bara att stiga upp. Han har varit lite ledsen till och från inatt också, och Linnéa har satt sig upp i sängen och hållt för öronen. Haha! Så kan det vara med småbarn. Tror dock att det är tänderna som spökar, att det är därför han är mer gnällig än vanligt.

Det blev ingen vaccination som bestämt på grund av febern. Får se när nästa tillfälle blir.


Nu sitter vi och väntar på att mamma ska komma så ska vi äta frukost tillsammans.
Idag ska vi fira henne på hennes dag, ska även hem till mumma och äta tårta.


Jag har gjort en egen fotoram och satt in ett kort på mig och mamma. En lite mer personlig present, det gillar jag! Det pysslade jag och Linnéa med igårkväll, hon gjorde också en egen till mamma. Men den fick hon redan igår och jag hann inte fota den. Den blev iallafall jättefin!

Nej, nu får mamma komma. Vi är hungriga!!

♥ Godmorgon!

Halv åtta imorse stod jag och putsade vårt sovrumsfönster, det ni. Vi har ätit frukost och haft det mys här hemma.

 
Pyjamas fortfarande på. Det blir en sovstund innan vi klär oss för dagen.

♥ Kärlek till min son.

Har haft en jätte fin dag. Fika och prat hos pappa på sjukhuset, promenad, lite shopping. Jag älskar att göra saker tillsammans. Ikväll kom mamma och Linnéa och åt världens godaste köttfärsbiffar. Eliyab somnade redan klockan kvart över sex med feber. Men lyckades pula i honom alvedon och få på honom pyjamas. Får se hur det blir med vaccinationen imorgon om han fortfarande har feber. Får ringa och höra innan vi ska dit. Min lilla skatt.






Detta var vad paketet jag hämtade ut idag innehöll. Jag är mycket nöjd med mina köp för den slant som jag betalade. Jag bokstavligen älskar att handla kläder till Eliyab. Ska bli kul att fylla på garderoben när jag har tvättat allt, den är faktiskt ganska tom just nu, efter att jag har plockat bort alla hans kläder i storlek 62. Nu har han 68 i en del kläder och 74. Sorken är 6 månder och lite till nu. Som jag har frågat förut.. Är det klokt? Tiden springer.. Samtidigt som det känns som att han alltid har funnits. Ingen kan mäta sig med min fina lilla kille. Han är allt för mig.

Nu ska jag kolla feber och ge välling, sen ska jag också somna gott.


♥ Torsdag..

Vaknade av att solen stekte mig i ansiktet. Tycker om att mötas av solen det första jag gör på morgonkvisten. Då blir jag på bra humör. Eliyab vaknade vid tre inatt hur pigg som helst, men lyckades få honom att somna om till sju. Jag var pigg, även fast jag kom ganska sent i säng. Becca och Karin var här igår, vi tog ett glas rött och snackade skit. Dom fortsatte ut och jag gick och la mig direkt när dom hade gått, jätte skönt. För övrigt hade jag en himla bra dag igår. Långpromenad ner till lassis, sen åka och handla och innan vi åkte hem så åt vi pasta vid pastavagnen i solen :)

Eliyablo bubblar med sin oranga elefant och jag tänkte städa av lite hemma nu strax innan det återigen blir en promenad ner till sjukhuset, hälsa på pappsen. Eliyab ska såklart också med, träffa moffen :) Ska även hämta ut en paket från lindex som innehåller kläder till lillkotten! Blir nog en bra dag.

 

♥ Ta vara på varandra!

Dessa dagar har varit otroligt turbulenta. De har varit krävande både psykiskt och fysiskt men mest psykiskt. Man kände sig själv förvirrad ett tag, känslorna fick övertag, tålamodet började tryta och fick svårt att kontrollera situationen. Under natten och dagen har jag äntligen kunnat ta igen lite sömn och känner mig lite piggare trots att allt hela tiden stjäl energi från mig. Jag kan inte minnas att jag någon gång varit så rädd i hela mitt liv. Plötsligt var allting mellan liv och död. Fruktansvärt. Det är när sådana här situationer uppstår som man verkligen blir påmind om att man måste ta vara på varandra! Döden kan vänta bakom hörnet och det kan gå väldigt snabbt..

Läget är nu under kontroll, det läskiga är att det kan förändras på en sekund. Ingen kan veta hur framtiden blir. Men jag ber. Ber att den ska bli bra och att vi ska få ha varandra kvar ett tag till. Livet har fortfarande mycket att erbjuda oss. Älskade pappa, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig ♥ !!

♥ Lite sömn.

Hade jätte svårt att somna igårkväll/inatt. Jag vet inte hur många timmar jag låg och vred och vände på mig. Öppnade min bok, läste en sådär 30 sidor. Stängde den, försökte sova, men det var helt lönlöst. Öppnade boken igen, läste ytterligare massa sidor. Eliyab snarkade bredvid. Tankarna tog mig till någon helt annanstans. Tänkte på diverse saker och konsekvenser. Somnade kanske runt halv fyra. När Eliyab vaknade vid kvart över fem pigg som en mört så kände jag mig lagom utmattad. Men men. Ny dag, nya tag.

"Ljudet av en stavelse som kan få en annan person att tappa fotfästet".

♥ Gratisbio.se


Bli medlem hos Gratisbio där du kan vinna saker och tjäna poäng.
Poängen kan du sedan lösa in mot t.ex. biobiljetter eller presentkort.
Bli en av alla oss andra som tycker att detta är hur bra som helst :)
Och ange mer än gärna mig som värvare (emmii88), då blir jag glad!

♥ Soleld..

Utedag idag med. Efter att vi varit ute med vagnen så var det balkongen som gällde för oss. Gjorde som en liten "koja" för Eliyab så det blev skugga där han satt, han fick persika och lekte med leksaker, såg ut att trivas bra! :) Becca och Nuhamin höll mig också sällskap. Det är verkligen stekhett på vår balkong, från tidig eftermiddag till kvällskvisten. Lovely :)


Har bränt mig skapligt mycket på bröstet. Och kolla in snoken.. Det svider!

Humöret har svajat ordentligt idag, har försökt behärska mig, vill inte att det ska gå ut över andra. Men ibland blir det lite för mycket och då blir som det blir helt enkelt. Ska försöka nanna kudden tidigt så känner jag mig gladare imorgon förhoppningsvis..

♥ Älskar mest!





FINASTE! ♥

♥ Älskade sol!

Underbart väder idag. Tidigt upp, tidigt ut. Leka, gå runt, bara mysa i solen..
Skönt! (även fast det blåste lite kallt där på förmiddagen). Sol är något vi garanterat behöver för att må bra!


Eliyab fick vara i bärselen. Tittade på storasyster som sprang runt på lekplatsen.
Gungade lite med honom medan han var i selen, han skrattade. Älskade unge, mamma älskar dig så! ♥

Av en slump mötte vi mamma och Linnéa och även Becca och Mathez. Mycket trevligt! När det blev dags för Becca att gå iväg med Mathez för en sovstund så gick vi med mamma och Linnéa hem för att äta lunch tillsammans. Gick därefter hem.

Vi är lyckligt lottade att ha eftermiddagsol så vi har spenderat hela eftermiddagen på balkongen. Eliyab fick sitta i babysittern i skuggan och jag stekte i solen. Fick faktiskt lite färg. Hyllade på Eliyab en filt och tog på honom en mössa. Tycker det är otroligt svårt det där hur mycket jag ska klä på honom, vill ju inte att han ska frysa. Blir bättre när det blir mer bestämt väder. Nu är det så fram och tillbaka, ena dagen varmt och andra dagen kallt. Tänk när han bara kan ha shorts och tisha :)

Nu är det straxt dags att börja med kvällsmaten!


Och medan jag gör det så busar Eliyab med storasyster.


♥ Söndagsmys.

Idag har vi bara tagit det lugnt, bara varit hemma och myst.

Eliyab vänder sig helt utan problem nu, och helst så ligger han på mage hela tiden. Även när han tycker att det är jobbigt så kämpar han, ger inte upp. Det ser så jobbigt ut efter ett tag så jag hjälper honom att vända tillbaka på rygg, då blir han nästan arg. Det är att ligga på mage som gäller nu! Men det är så han lär sig. Han är så duktig min lilla kille!


1.


2.


3.

Haha! Min gullis, mitt hjärta, lillskrutt, älskling, lilleman, tuttis, kotten.. Kan fortsätta hur långt som helst :p Kärt barn har många namn, som man brukar säga. Jag har många smeknamn på Eliyab. Kärleken till sitt barn är verkligen bortom alla ord och beskrivningar som finns. Kan bara känna känslan. Älskar mest. Ett barn är verkligen det absolut finaste man kan få här i livet ♥ !

♥ Picknicken igår..

Igår var det sommar, det var vamt och skönt och jag gick i bara linne. Att det blåste lite gjorde ingenting, bara skönt med lite fläkt när det är sådär varmt. 25 grader var det ett tag. Då får man hoppet tillbaka att det blir en varm sommar.

För att ta vara på det fina vädret så bestämde vi oss för en picknick i östergravar. Då kunde barnen samtidigt leka. Det var helt underbart. Eliyab drog i sig en hel burk med päronpuré, han älskar det. Han ska ju också få känna av att det är picknick såklart :) Efter två timmar i gravarna gick vi upp på stan för att köpa varsin glass. Sen började vädret vända, det mulnade till och började därefter regna. Vi hann iallafall njuta av dagen.

 

Regnet hindrade oss inte från att grilla korv hemma hos mamma. Att vi fick sitta inne och äta för att inte bli blöta gjorde inte så mycket. Det var mysigt ändå. Sen gick vi hem.. Kände mig skapligt trött.


Innan jag la mig tidigt för att läsa min bok så åt jag injera. Smarrigt!!

♥ 22:e födelsedagen.

Fått många och mycket gratulationer, alla är så snälla! Ett stort tack till alla.

22 år. Åren går fort numera. Minns inte att åren gick såhär snabbt i yngre dar. Jag är nu 22 år, har en underbar familj, en helt fantastisk son. Inte illa pinkat, eller hur? Jag är stolt. Jag mår bra. Jag är tacksam. Jag är lycklig. Tack!


♥ Minus..

Härlig promenad idag också, och lite umgänge. Vill bara vara ute när solen skiner.

Tankarna har snurrat som aldrig förr. Allt möjligt. Hit och dit. Ditt och datt.
Idag känner jag mig trött inombords. Jag går på minus. Jag behöver ladda batterierna. Hur?

Vardagen är stressig i sig, även fast den inte behöver vara det.


Paus.

♥ Idag..

 
 
Coolingarna :)

 
Underbart härlig promenad!

♥ Bilder från igår.


Pärlplattor och frukt.

 
Här har vi hela gänget! :)

 
 
Eliyab är bästa kompis med katterna. Speciellt med Musse.

Det var gårdagen det. Idag har det ännu inte hunnit bli några bilder, men det hinns nog under dagen. Jag älskar bilder. Precis skickat en sisådär 500 bilder på framkallning hos fujidirekt. En förstoring med, blir fint i min hall :) Nu ska jag ta en dusch, Karin kommer strax och vi ska ut och promenera i det sköna vädret! Överlycklig för solen äntligen tittat fram. Förresten så satt Eliyab upp i vagnen igår, han gillade det ♥ Blir nog samma idag.


♥ En bra söndag.

 
 
Lek på morgonkvisten :) ♥

 
Vi blev bjudna hem till Aja och Mathez på lunch. Plättar blev det, mums!
Eliyab hade lyxen att få gunga i den fina gungan, Nuhamin och Mathez gungade honom så bra så!

 
På hemvägen gick vi förbi lekplatsen och Eliyab sov gott.

Sitter nu och spelar bingolotto, har inte vunnit ett dugg. Som vanligt. Hoppet finns ju där att man någon gång ska vinna. Och då lite mer än 100 spänn. Helst. Ska lägga mig tidigt ikväll och läsa! ..

♥ Lillebror och storasyster.

Äntligen får dom träffas igen efter två långa månader.


Det finns en stark kärlek mellan dem må ni tro. Så fina! ♥

Eliyab har fått smaka lite allt möjligt idag förutom ersättningen då förstås.
Hallon/päron, potatis/majs och katrinplommon. Alltihop gick bra att äta idag, inga konstiga miner ;)
Katrinplommon är en självklar favorit. Ni skulle se hur han smackar och man kan se hur gott han tycker det är.

 
När han blir sex månader finns det massa annat gott i matväg som man kan ge. Ska bli kul :)

 
Det är jag som har flätat Nuhamins hår. 22 flätor blev det. Så fint så!

Vi har tagit en promenad till affären i det här ruggiga vädret. Handlat lite gottis till ikväll. Lördagsmys ♥

♥ Eliyablos tredje vinst!

Idag hittade dom hem till oss, dom fina byxorna som jag vann till Eliyab.

 
Svarta, knytning vid benslut och midja, ett fint hjärta fram och så står det älskling på rumpan :)
För stora nu men han kan ha dom senare, det är smart att ladda upp med olika storlekar.

 
Här hemma är det full fart. Vi har mammas och Linnéas kattungar på besök i några dagar.


Nu sitter jag och smuttar på ett glas rött och lyssnar på Pitbull - Pearly gates. Bra den!!

Blir nog inte allt för sent ikväll. Det är ju en dag imorgon också :)

♥ Linnéa och Emma ikväll!

 
Dessa askar har vi gjort och dekorerat ikväll! Synd att dom inte syns bättre. Jätte fina blev dom.

 
 
 

Hahaha. Ni kan ju gissa om vi har skrattat åt de här bilderna!
Bild nummer 8 är Linnéas favorit, hon kan inte sluta skratta. Vi har haft super kul :) .. ♥ ..

♥ Andra vinsten!

Lilla skrutt har idag fått hem sin andra vinst genom brevlådan. Sin första vinst fick han när han inte alls var gammal, ett presentkort på 50kr på bokhandeln som vi ännu inte har utnyttjat. Det är hans gammelmommo som skickar in och tävlar :)


En jätte fin bok, det blir något att titta i och läsa sen.

 
 
Eliyab pratar, sprattlar, vänder på sig, rullar, vet inte hur många gånger han lyckats sparka av sig strumporna ;)

Idag blev det ett morgonbad, han älskar att bada. Vaknade ju inte med solen i ögonen idag som jag hade hoppats. Men tycker att den börjar visa sig nu. Eliyab sov bara en pytteliten stund förut så vi går nog ut så han får sova i vagnen. Och mamma kanske får lite sol på sig trots allt?

♥ En kväll med nära & kära.

Nu är vi hemma igen efter en fin kväll med mamma/mommo, mumma/gammelmommo och Linnéa/moster. Ibland blir det sådär. Angående namnen. Vet inte om jag ska skriva vad personer är till mig eller till Eliyab. Blir lite huller om buller. Olika för varje inlägg. Ibland kan man skriva båda också :) Vi har haft super mysigt. Middag, efterrätt, tv. Såg sista avsnittet av andra avenyn. Det absolut sista. Känner mig faktiskt ledsen över det. I typ två år har jag följt det, har inte missat ett enda avsnitt. Efter varje avsnitts slut har jag längtat efter det kommande. Och nu är det bara slut. Tråkigt.

Eliyab ligger och snarkar. Somnade kring halv nio ikväll. Imorgonbitti vill jag vakna till solskenet som skiner in genom sovrumsfönstret och sen vill jag vara ute, brillorna på, promenera och sola!

♥ Hemmadag.

Igår blev det tidigt upp. Hade tvättid kl sju. Bädda rent, städa lite. Gick ner på stan, träffade gudmödrarna. Åt glass. Tog bussen hem istället för att gå för vädret vände ordentligt och det blev kallt. Vi gick förbi Karin, hon gick med oss hem. Stannade till midnatt, drack vin. Hon blev lagom full. Haha. Jag slocknade direkt när hon hade gått. Idag sov vi ganska länge, haft en mysmorgon i sängen. Eliyab har sovit lite oroligt och varit vaken till och från hela natten..

Nu poppar vi Forever young med Jay-z, den är så himla bra!! Ny favorit. Ska baka bröd och laga mat :)


En trött Eliyab säger hej! :) Det blir nog att sussa en stund för hans del ♥


♥ Sköna maj, välkommen.

Dock har det inte varit så skönt väder idag. Men jag gillar maj månad.

Vi promenerade ner till stan, tittade runt lite och hämtade min klocka. Vi promenerade tillbaka. Gick förbi biblioteket och lämnade tillbaka böcker, träffade Karin, gick hem till oss. Gjorde käk, såg tv och snackade. Haft trevligt med andra ord :) Men den förbaskade febern kom smygandes ikväll igen. Gav lillskrutt alvedon innan jag nattade honom. Vad är det som orsakar denna feber? Tänderna? I guess so.

  
Fint med alla vitsippor. Detta plus fågelkvitter. Härligt! Tagna under vår promenix.

  
Och slutligen har vi min fina klocka, Karin Karre Päron (haha) och så utsikten från vår balkong!

Sluter mina rader här och bäddar ner mig brevid min son. Tidigt upp imorgon.

♥ Mera bilder :)

Jag och Eliyab har sovit en stund, skönt att sova en stund såhär mitt på dagen när man går upp så tidigt.

  

Testade att ge Eliyab potatis med majs..
  
Verkade inte om att han tyckte att det var något vidare gott..
Men det är också ovant för honom, får vara lite ihärdig och testa lite allt möjligt.

    
Han fick sin älskade flaska, det är mumma för sorken det! :)
Han kan hålla flaskan själv men ibland tappar han greppet och tappar den, då behöver han lite stöd.
Han är så duktig min lilla kille! Det är med stormsteg han utvecklas nu.. Hinner inte med :/ ♥
Sin flaska har han känt igen ett tag. Visar man honom den så blir han helt till sig, då han är hungrig vill säga.


Hela tröjan är full med potatis och majs, haklappar hjälper inte alltid ;)
Ska byta hans tröja samt blöja och sen ska vi röra oss ner mot stan! ..

♥ Morgonmys.


Först sussa gott. Se så gulligt han håller sin snuttefilt.

 
 
Sen vakna. Mycket skratt på morgonkvisten kan jag lova. Och babbel :)

Jag är så oerhört tacksam att jag har fått denna söta, underbara, fantastiska lilla kille!!

♥ Lite om valborg bland annat.

Silly boy med Eva Simons gick på repeat hemma hos Karin på valborgskvällen. Karin, Becca och jag dansandes och hoppandes i Karins vardagsrum. Kan ni tänka er? Haha. Jag var på mitt bästa partyhumör just då. Jag gillar verkligen den låten! Den får en lixom att tagga till.. Och är det någon som också vill lyssna så klicka här! Jag vill bara dansa när jag hör den ;)! Fifanken! Och ja, jag festade kvällen/natten lång. Kunde inte riktigt hejda mig efter en god middag hos Aja, trevligt umgänge, höög musik osv. Det blev munken där man träffade många bekanta ansikten, skojigt största delen av kvällen! Riktigt redig i skallen var man ju inte, men jag var inte den enda.. Hade iallafall trevligt och det är huvudsaken! Dagen efter mådde man ju sådär, trött som en jag vet inte vad. Det tar ett tag innan man känner sig som en människa igen måste jag säga. Det är sjukt vad alkohol kan göra med ens välmående.. Det gäller att dricka i måttliga mängder.

Eliyab har haft feber idag, nu har den sjunkit efter alvedon och han sussar sött. Idag tog vi en promenad, lagade god mat (potatisgratäng med kött) samt städade av lite. Mamma var förbi under rasten, åt med oss och fikade. Och resten av kvällen blir det bara chill som vanligt. Bröd i ugnen, så en och annan smörgås blir det nog innan sängdags med. Imorgon ska jag hämta min fina klocka. Sen måste jag verkligen hämta mina nycklar hos Karin. Måste tvätta. Men som vanligt så är det väl fullbokat flera dagar framåt.. Jag önskar nästan att jag hade en tvättmaskin här hemma.


En febrig Eliyab och en trött mommo! ♥

♥ Min prins.

 
 
Idag.

Tiden springer. Min lilla plutt har börjat prata som bara den, dadadadadaa! Mammas hjärta! ♥

RSS 2.0