♥ Nyår..

Det blir inget annorlunda. Mysig middag och umgås bara, sånt är vi bäst på. Det blir mysigt. Jag har nog ett par nyårslöften, men har man någonsin lyckats hålla dom? Försöker gör man ju iallafall sen får man se hur det går. Året har gått fort men det har varit bra, det bästa under min livstid då jag har fått min älskade son!! Hoppas på ett bra och positivt 2010! Gott nytt år!



Haft en supermysig dag på stan sen kvällsmys här hemma med pizza och högläsning! Nala och Nuhamin ligger och snarkar för länge sen. Eliyab har sovit och vaknat i omgångar.. Nu ska jag krypa ner brevid min mammiga plutt! Kärlek!

♥ Synd!

Det går åt skogen med viktnedgången, här sitter jag och äter ballerinakex på löpande band. Jag som var så taggad! :(

Eliyab har gett mig riktiga svarsleenden flera gånger nu och jag blir alldeles varm i hjärtat! Tänk att han är över en månad gammal nu, jag ser bara fram emot framtiden nu när jag har honom. Allt är bara så bra!!!

Min skrutt sover nu, han ligger helt utslagen och knorrar till ibland. När han vaknar tar vi nog en promenix. Tänkte gå ner till stan men det får bli imorgon istället..


♥ Juletid..

Bästa julen någonsin! ♥




Många mjuka klappar till Eliyab, det gillar mamma ;)

♥ Ingen tid för blogg numera.

Nej, all tid går till Eliyab. Men jag gnäller inte över det. Men ändå är det otroligt skönt att ha lite tid för sig själv ibland.. Det blir mycket sittande med honom eftersom han ammar så pass mycket nu och det gör att jag får ont i ryggen och blir trött i mig själv. När jag får göra något så blir jag betydligt piggare. Tänk att det kan va upp piggande att diska? Den där lilla stunden för sig själv behöver man ibland även fast det är hur mysigt som helst att vara nära sitt barn..


Snart är det julafton, dagarna har bara flugit förbi. Granen är pyntad och klapparna ligger där under. Jätte tråkigt att Nuhamin inte kommer vara med oss i jul, hade räknat med det. Men men, en bra jul blir det ändå! Hennes julklappar får ligga och vänta på henne under granen.

Bvc med lilleman imorgon och det måste visa stor förändring på vågen.. Han har blivit stor och lång, han är inte alls lika liten längre. Rörlig som sjutton har han blivit också, ligger inte still för fem öre när blöjan ska bytas. Det gäller att passa upp! Så han inte ramlar ner från soffan eller något. Min mardröm. Har tänkt en massa sjuka tankar, han är så hjälplös och jag är så rädd om honom..


Måste få tag i en lägenhet, och det är inte det lättaste.

Nala har varit min lilla servitris under den här första tiden med Eliyab. Han har gjort allt, städat, diskat, tvättat, lagat mat. Till och med serverar han mig. Och allt det är väl en självklarhet kan man tycka när jag har haft Eliyab hela tiden eftersom han varit/är så beroende av mig. Men jag uppskattar verkligen allt han gjort och allt han gör! Det underlättar mycket att jag slipper tänka på något annat utan bara kan fokusera på lillen.

Linnéa är en jätte bra moster! Hon byter blöja, passar upp med blöjor, våtservetter och babypuder, tvättar och fixar. Så duktig! Har fått riktigt fina bilder på dom tillsammans! :) Jag vet inte hur många gånger hon har frågat mig om det gjorde ont att få ut Eliyab, om det gör ont att föda barn. Vad fan svarar man på en sån fråga till en 6-åring? Hon har iallafall bestämt att hennes barn också ska heta Eliyab.. Nu för tiden har vi riktiga pratstunder emellanåt. Hon har blivit så stor, och klok. Man märker det verkligen när det bara är hon och jag.

Har blivit beroende av kameran, den vi har lånat är så jäkla bra! Minnet är fullt på den nu så vi måste lägga över alla bilder till datan och radera så det kan bli massa kort på julafton!



Plikten kallar. Tjing!

♥ 15 dec.

Det snöade och var helt vitt ute när vi vaknade idag, vi låg i soffan med ljus tända och utanför flög det stora snöflingor.. Mysigt! Vid tolv-tiden åkte vi till Sanna och co. Ingen promenad med vagnen utan vi åkte bil dit, Eliyab gillar det. Han är snäll min lilla pojke.

Julen närmar sig och kanske får vi snö på självaste julafton i år? Det hoppas jag. Jag försöker stärka mina jul feelings med julmusik ikväll, tänd ett ljus och låt det brinna.. Fanken vad den är bra! Nala och Yonas lagar mat och bakar bröd och Eliyab sover. Han störs inte ett dugg av musik, eller ljud över huvudtaget.. Det kan vara världens liv men han rör inte en min, bara sover vidare.. Bvc imorgon igen, hoppas att han har fortsatt gått upp bra i vikt. Jag tycker han har växt jätte mycket, tiden går alldeles för fort..


JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ!!!


Mys med pappa.


Finaste..


Mammas hjärtegull!


Stolt storasyster till sin alldeles egna lillebror :)


Tillsammans med mommo och moster..


♥ Nala 24 år!

Älsklings dag idag. Eliyab grattade sin pappa genom att ligga och mysa med honom imorse.. Blir varm i hjärtat av att se dom tillsammans. Mina älsklingar!

Jag ska gå ner i vikt, är ute och går med Eliyab i vagnen varje dag nu och jag tänker fortsätta. Aja och Mathez går oftast med oss, så trevligt så! Eliyab kan skrika lite i början, sen sover han som en stock hela promenaderna. Han tycker det är jätte skönt att komma ut och likaså jag. Psyket behöver det, och kroppen behöver motionen. Efter förlossningen så kände jag mig så smal, haha magen försvann ju. Och dom första dagarna kändes det jätte konstigt att magen var borta. Nu känner jag mig inte lika smal längre när jag har vant mig utan kalaskulan. Men har som sagt bestämt mig, nu ska jag loosa vikt!

Igår var vi iväg hela dagen, kom inte hem förren sent. Först fika på stan sen spenderade vi hela kvällen med Aja, Mathez och Becca. Lillen sov i stort sett hela tiden, var bara vaken och åt. Vissa dagar är så medan han andra dagar är mer livlig ;)

Lilleman har badat ikväll och nu sover han sött efter att vi har legat och myst i soffan. Tiden går så fort, imorgon är han redan tre veckor och jag tycker redan att han har växt jätte mycket. Han går upp i vikt som han ska nu och han har blivit 2 cm längre.. Det gäller att ta vara på tiden!



Mot sundare tider :p ..


♥ Happy life!

Dagarna rullar på, lillen växer och jag njuter av varje sekund med honom. Han har dock inte gått upp alls mycket i vikt den här veckan så vi ska på en extrakontroll på fredag. Jag måste äta ordentligt, har tappat aptiten totalt sen förlossningen. Men det är viktigt för lilleman och då blir det ännu viktigare att äta bra. Hur som helst så trodde inte sköterskan att det var något att oroa sig över eftersom han gick upp så pass bra förra veckan och sen är han lite snuvig vilket också kan vara en anledning.

Om dagarna gör vi inte så mycket, vaknar och sover om vartannat och sen myser vi en massa. Ute och går är vi också, när det passar oss. Jag älskar honom så mycket, jag är så lycklig och så glad! Min lilla tuttis! ♥

Nuhamin har varit här och hon är jätte glad över lillebror, det ska pussas och klappas helst hela tiden. Hon är ju faktiskt storasyster nu och det är hon super stolt över!


Idag fick jag känna på hur hjärtskärande det verkligen är när ens barn gråter och ingenting man gör hjälper. Det skär i hela hjärtat och man vill bara gråta! Han har haft en gnälldag idag, då han bara vill vara nära. Inte sova själv och ingenting, bara vara nära mamma! Men det gör inte mig någonting.. ♥



Här har dom tagit blodprov och Eliyab sa inte ett ljud. Mammas pojke, vi hör ihop! ♥

RSS 2.0