♥ Påskris..


Fick en liten bukett påskris av mumma, så jag slipper bege mig ut själv och plocka. Är inte mycket för pynt och sånt över jul och påsk.. Endast något litet. Så att man ändå hänger med.. Titta så fint det blev när jag fick i några fjädrar :)

Igårmorse när jag vaknade låg Eliyab på mage och skrattade. Likaså idag. Han vänder sig helt utan problem nu. Stadigare i nacken börjar han också bli. Imorgon är det dags för BVC igen, ska bli intressant och se hur mycket han väger nu och hur lång han har blivit. Märker att han blivit mer besvärad och har fingrarna i munnen, känner dock inga tänder än. Men det är väl bara en tidsfråga.. Min lilla bebis börjar bli så stor, han går mot 5 månader. Är det klokt? Fattar inte vart tiden tar vägen. Som jag har sagt tidigare så går det alldeles för snabbt ibland..

Nu ska lillsorken kläs på och sen ska vi gå hem till Aja och Mathez.
Därefter ska vi hem till mamma och fira påsken i förväg..


♥ Kom igen nu!

Jag vet att det är ganska många som läser min blogg men varför är det (nästan) aldrig någon som kommenterar? Känns trist. Skulle vara kul att få någon slags respons någon gång. Bara morsa lixom ;) Eller nåt..

Nu ska jag knoppa. Kommentera nu för tusan, då blir jag glad :) Godnatt.

♥ Gratisbio.se


Jag har tagit tillfället i akt, gör det du med!

Gratisbio ger möjlighet att vinna presentkort till en massa olika butiker.
Och vem vill inte fylla ut sin garderob med t.ex. söta bakelser inför vår/sommar?
Klicka här och gå med du också!


Det är enkelt. Man registerar sig och samlar sedan poäng genom att t.ex. värva vänner & delta i tävlingar och undersökningar. Sina poäng kan man sedan lösa ut i form av t.ex. biobiljetter eller presentkort hos olika butikskedjor.

Gör som jag, registrera dig. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig.
Observera att det är helt gratis. Du har inget att förlora!! :)

♥ Gissa vad!!?

Jag kommer få korgmöblerna. Av min kära mamma och pappa.
I födelsedagspresent i förskott. JAG ÄR GLAD!

Detta är också en tidig födelsedagspresent;

Fick välja om jag ville ha den nu eller vänta, vem pallar vänta? :p
Så himla fin! Alltid velat ha en sån, och en rosa till på köpet! ♥

På tal om födelsedag, jag går mot 22 bast! Känns inte alls som länge sen jag var 15.
Ännu en påminnelse om att tiden går fort. Otroligt fort..

♥ Kalas hos Sanna!

Sannas födelsedag idag, vi var där och firade henne. Jätte trevligt. Alla samlade. I love it!

Förövrigt funderar jag på om jag börjar bli sjuk..? Känner mig konstig och är trött konstant.


Nytt från mommo! Så himla fint! Tack ♥

♥ Myspys.

Verkligen jätte kul att pappa kom in och sov över, det betydde oerhört mycket. Annars blir det bara korta stunder väldigt sällan som vi träffs. Jag älskar honom. Förresten, jag vann 100 kr på bingolotto. Ruggigt nära att jag vann 99.000, det hade varit en bättre summa. Ha, det är bara att drömma vidare. Det händer ju inte..

Lillskrutt och jag följde pappa/moffa till bussen och sen tog vi en promenad i regnet.
Gick till posten och löste ut ett paket som innehöll detta:


Fint va?

Nu ska jag baka en blåbärspaj och dricka kaffe..

♥ Utvilad..


Badade Eliyab igårkväll sen vid sjutiden la jag mig för att natta honom. Jag somnade och sov enda till imorse, förutom att jag var vaken och ammade några gånger inatt. Jag känner mig utvilad och på bra humör..


Nu väntar vi på att pappa/moffa ska komma. Ikväll ska vi spela bingolotto och sen ska han sova över.

♥ Chill hemma.

Lugn hemmadag idag, känns skönt efter två fullspäckade dagar med mycket promenader. Håller på och städar av lite, Eliyab ligger och pratar med hela knytnäven i munnen. Att amma utan dinappen går fortfarande bra (glömde den på båten igår). Lika bra att vänja av honom med den, då slipper man tänka på att man har med sig den överallt. Tutten finns ju med hela tiden och maten finns nära till hands.


Kotten har fått lite banan (första gången igår han smakade).
Det verkar gå hem, han spottar inte ut det iallafall..
Snart somnar han nog en stund.

Nu ska jag höja volymen lite (Eliyab tycker om att sova till musik) och så ska jag duscha mina blommor,
dom ser otroligt ledsna ut. Sen ska jag fortsätta städa..


♥ Stockholm.


Glad prins på båten.


Ni kan ju försöka bortse ifrån att min lugg delat på sig sådär otroligt snyggt :p


Eliyab med gudmor nummer 1, fick tyvärr ingen bild på gudmor nummer 2.


Testar bärselen i vår hytt på båten.


Allas lilla energiknippe! Gullunge.


Fina gumman.


Det här var otroligt gott, vilket gjorde jag ska åt upp alltihop.
Straffet för det blev att jag hade ont i magen resten av dagen..


På tåget..


3 godingar fyndade jag + ett hårdiadem.

Lite shopping, god lunch, fika, strosa runt, prata, skratta.. I gallerian gick jag runt med Eliyab i bärselen, det gick bra och han tyckte om det även fast han inte är 100% stadig i nacken än. Han är duktig! Det gick jätte bra att åka iväg med honom såhär, han är så snäll. Mathez är också snäll men lite mer drag i, helst vill han springa runt hela tiden och det går ju inte på tåg och så, då fick vi höra hans ljuva skrik några gånger! ;) En underbar dag. Lite stressigt men helt klart över förväntningarna! Måste göras om..

Kan passa på att skriva att jag inte förstår hur jag har kunnat vilja bo i Sthlm. Nej Gotland it is, här blir jag kvar ett bra tag.. Träffade på en och annan person som man träffat förr också, kan inte göra annat än skratta..

Promenerade hem från båten igårkväll, ni kan inte ens tänka er hur ont jag hade i mina ben och fötter när jag la mig i sängen. Men det var det värt :)

♥ Motion dagen lång..

Gått massor idag och det känns skönt! Mina ärenden gick bra. Därefter mötte vi upp Becca, gick runt på stan och fikade, hur mysigt som helst. Det enda är bara att jag hatar att gå på stan när jag inte kan handla, det är roligt i sig att gå runt och titta men jag blir alltid kär i saker och så kan jag inte köpa det och då blir jag irriterad. Ha! Måste lära mig och sluta vara så girig, stället vara glad för det jag har. Sen gick vi hem till mamma där vi fastnade en stund.. Lilleman var svidig (trött), vi gick hem och han slocknade direkt. Han har fått in sovrutiner nu vilket jag tycker är otroligt skönt.





Gick andra vägar idag som jag inte brukar gå och då är det mycket roligare att promenera, att gå samma vägar jämt är tråkigt. Tänkte på gamla tider och hur fint Gotland faktiskt är. Och det är helt underbart att snön nästan har försvunnit! Denna ö är full av minnen, överallt, vart man än går så blir man påmind om något, i princip. Från mitt "förra liv". Och då man var ung och vild. Fanken vad mycket man hunnit göra och vara med om under sina drygt 22 år. Ett enda stort äventyr. Jag är verkligen nöjd med mitt liv såhär långt. Nu har man blivit vuxen på riktigt och växt upp ur skorna, det känns verkligen som att jag på ett sätt började ett nytt liv när jag blev gravid även fast det gamla hängde kvar. Att vara gravid och att bli mamma har förändrat mig. Tankesätt, värderingar, allt. Tänker på saker och ting ur ett helt annat perspektiv nu. Kanske inte ska säga att jag börjat ett nytt liv, utan att jag gått in i ett nytt stadie i mitt liv. Ligger på en annan nivå nu. Vuxenlivet blir ju mer självklart när man får barn, man har inte bara sig själv att ansvara för längre. Jag trivs i min roll och med livet iallafall! Har mycket att se fram emot åren framför mig. Jag älskar livet!


Skruttis har fått smaka för första gången. Skulle fota när han åt också men som vanligt så svek kameran mig och dog. Det går fler tåg :) Vet inte riktigt vad han tyckte om det, han både åt och spottade ut, skrattade och pratade och gjorde miner. Vi får prova oss fram..

Jag känner mig trött i mina ben, har gått och gått och gått. Stockholm imorgon över dagen! Det blev spontant bestämt nu. Hur ska benen orka det då? ;) Ska slänga mig i bingen snart och vila dom för imorgon ska vi ha supertrevligt!

♥ Efterkontroll nästa.

Efterkontroll idag 13.30, bättre sent än aldrig. Är inte vidare förtjust i de där kontrollerna, men vilken tjej är det? Det är bara att göra det så har man det avklarat sen och det finns ju en anledning till att det görs.. Iallafall, ska promenera med lillkungen i vagnen ner till mödravården och tänkte promenera hem med. Och så ska jag gå det snabbaste jag kan så det får någon effekt. Vill man loosa fett kan man inte dra benen efter sig, och det är vad jag gör annars i min snigelfart. Ändring.


Har gjort naglarna..


Och skrutt sussar sött..
Snuttefilten har varit Linnéas, han fick låna den när vi var där.
Den må vara rosa men vad tusan gör det? Han är helt betuttad i den.
Linnéa släppte taget och sa att han fick ta med den hem, bästa moster! ♥

Dags att packa väskan...


♥ Promenad..


Eliyab börjar äntligen växa i sina tigerhängselbyxor. Fina!
Fortfarande lite stora men nu drunknar han inte i dom iallafall!
Och du min lilla skatt är helt bedårande! ♥

Efter en skön och mysig hemmadag med mycket gos ska vi nu gå ut, promenera lite :)

♥ Vill ha!


Jag måste ha den här till min hall!!!!


Och så skulle jag bli in i helsike glad om jag fick den här också.


Hjärnkontoret går på högvarv.. Måste tänka ut ett sätt...

♥ Uppdrag ;)


Nu inväntar jag bara att kotten ska vakna, han ba sova o sova o sova..
Vi ska nämligen iväg på ett uppdrag, hihi! :p
Lillkungen blir även 4 månader idag! ♥

Förresten så har jag hållit mig till schemat såhär långt. En portion gröt med en halv banan på. Ska nu ta en likadan portion medan jag väntar på att vi ska bege oss iväg. Det är ett snällt schema jag har fått, pinsamt om jag inte klarar det. Men ni som känner mig vet vilket sug jag har efter onyttigheter, det är inte lätt då alla gånger. Men jag ska som sagt lägga ner hela min själ i det den här gången. Jag vill inte gå runt som en ångvält i sommarvärmen.


OCH GLÖM FÖR TUSAN INTE ATT REGISTRERA ER PÅ GRATISBIO OCH ANGE MIG SOM VÄRVARE!
BÅDA PARTER TJÄNAR PÅ DET :) TACK SÖTISAR!

♥ Gratisbio.se



Jag har tagit tillfället i akt, gör det du med!

Gratisbio ger möjlighet att vinna presentkort hos exempelvis Nelly bland annat.
Och vem vill inte fylla ut sin garderob med söta bakelser inför vår/sommar?
Klicka här och gå med du också!


Det är enkelt. Man registerar sig och samlar sedan poäng genom att t.ex. värva vänner & delta i tävlingar och kampanjer. Sina poäng kan man sedan lösa ut i form av t.ex. biobiljetter eller presentkort hos olika butikskedjor.

Gör som jag, registrera dig.
Observera att det är helt gratis.
Du har inget att förlora!! :)

Och nu när jag varit så snäll och gett er chansen till detta superbra sätt att vinna olika saker så skulle jag vara tacksom om ni kan uppge mitt namn som värvare, alltså emmii88 ;) .. Tack på förhand!


♥ Hmm?

Ja, hur har första dagen gått då? Den började bra men sen sprack det tyvärr. Pia och Bella kom och fikade och hade med sig godsaker. Bestämde mig då för att börja imorgon istället. Tänk vad ni vill, en dag förr eller senare spelar väl ingen roll? Haha. Har iallafall druckit kaffet utan socker idag, så har börjat lite lätt. Imorgon blir det att ta i med hårdhandskarna, det lovar jag.


I väntan på att Pia och Bella ska komma..


Bella var så snäll och ville hjälpa Eliyab att stoppa in nappen i munnen hela tiden :)
Samt klappa honom på huvudet.. Sötnos!


Hon busade och Eliyab var road. Svår att fånga på bild var hon också ;)


Present hade dom med sig, titta vilken fin!

Verkligen kul att dom kom idag, att det blev av. Vi har pratat så många gånger om att träffas men aldrig kommit till skott.
Jag hoppas att vi kan göra om det snart, att umgås har blivit min grej.

När det var dags för dom att åka hem så gick vi hem till mamma och Linnéa, åt middag och lite. Lillskrutt har sovit dåligt idag med. Nu sussar han gott och lär väl sova framåt midnatt då han blir hungrig, vill amma och sen somna om. Imorgon väntar en ny dag och därmed börjar nya schemat.


En fisk som Eliyab ska ha när han badar. Den fick han av Linnéa och hennes pappa. Snällt!
Det är inga dåliga ögon den har, om man säger så.. Haha :)

Ikväll blir det att se Saltön klockan 21 och sen ska jag slagga. Trött.

♥ Idag börjar det..

Sitter här med en tallrik fiberberikad havregrynsgröt, en sak är säker, det är inte lika gott utan socker.
Men jag har bestämt mig. Becca har mailat mig instruktioner.

NU KÖR VI ! :)


♥ Becca 21 år!


Här har vi födelsedagsbarnet och lilleman.

Lite andra bilder från dagen;









Märks det att jag blivit besatt av att ta kort? Måste lämna in kameran på lagning eller köpa en ny för den jag har nu spelar satan med mig och jag blir GALEN. Jag älskar kort och jag vill fota ännu mera.

Eliyab somnade för ungefär två timmar sen, det var trögt att få honom att somna ikväll för han var så otroligt övertrött. Hela dagen har han varit vaken. Han sov en stund mitt på dagen men max 20 minuter. Det är lite för en 4 månaders bebis på en hel dag. Ja, i övermorgon blir han 4 månader. Jag fattar inte?

Ser på ballar av stål, det är jävligt kul, haha :) Ska snart ner i tvättstugan. Sen ska jag ta en kopp kaffe med mycket socker och mjölk, för imorgon ska jag börja dricka svart kaffe. Mitt nya liv börjar, andra lyckas så varför skulle inte jag? Jag vet att jag kan om jag bara vill. Och jag VILL. Snart är det  sommar och jag vill inte ha det här gäddhänget då. För att kunna använda mina nyinköpta somriga klänningar så måste magen bort.. Önska mig lycka till! ;)

♥ Kottens garderob..

Uppe jäkligt tidigt idag, tidigare än vanligt. Det blev inget snusande i sängen som jag annars är vad vid, Eliyab var pigg så det var bäst att gå upp. Se tv och mysa. Nu sover han igen och jag har fått ordning i hans garderob. Ordning och reda ska det vara! För små kläder får jag plocka bort hela tiden, det är inte klokt vad sorken växer!








Checka smilisarna! Favoriter.

Nu ska jag duscha, fixa till mig lite och sen bär det av hem till Becca. Hon fyller år idag :) ..

♥ Förresten..

Vad tycker ni om bloggdesignen? Jag gillar den.. Tessi har gjort den, hon är verkligen duktig! Och tänk att jag har träffat henne och haft kontakt med henne i yngre dar :) Tackar för en superfin design!!


♥ Shopping..


Gud, vad jag älskar dig!!

Det blev loppis idag och som vanligt blev det en lång stund där. Hittade massor till ett billigt pris. Man kan hitta typ nya kläder, dom är fräscha och bara man tvättar innan man använder det så tycker jag absolut inte att det är något fel med att köpa begagnat. Man hittar ju värsta kapen som skulle kosta skjortan på stan!


Två vanliga tröjor..


Brun jacka just i min smak...


Två klänningar..


Fin stickad tröja och ett par byxor..


Två blusar..


En body och en kjol..

Kom på att vi bestämde att vi skulle gå hem till mamma, jag som precis satte på Eliyab pyjamas.. Men vad gör det då? Jag stoppar bara ner honom i overallen, tar honom i famnen och går över till mamma ändå. Det är ju så nära, han kan lika gärna mysa i pyjamas där.


Haklapp får man ha när man dreglar, annars blir det att byta body/tröja stup i kvarten..

Nu måste vi gå, klockan tickar...

♥ Saturday!

Alltid skönt att vakna upp till en ren och fräsch lägenhet och äta god frukost. Det blir annat när jag inte får ha socker på gröten längre. Men man vänjer sig väl.. Jag känner mig på bra humör idag. Ska hem till mamma/mommo om ett tag, fika och sen åka runt lite..


Alltid glad på morgonen ♥


Har han inte nappen i munnen så är fingrarna oftast där..
Dreglar som tusan gör han också så det måste vara tänder på gång.
Bitringen är en hjälp men han kan inte hålla den så länge själv än.


Påskliljorna har slagit ut och är verkligen fina nu, tack Aja! :)

♥ Let´s dance.


Vi väntade tills det hade slutat regna, sen gick vi till affären..


Handlade lite...


Lagade min favourite, köttfärssås med spagetti. Såklart.

Nu är det mys med kaffe och choklad framför lets dance. Jag hejar på Claudia. Mamma kommer strax, hon har precis slutat jobba och ville komma och fika :) Eller egentligen var det väl Eliyab hon ville träffa, men han har somnat. Han slocknade en stund efter lets dance hade börjat, han brukar annars tycka det är kul att se när dom skuttar runt och dansar.


Ja, jag vet.. Jag ska inte. Men köpte dom idag utan dåligt samvete. För på måndag börjar mitt nya liv (hur många gånger har jag inte sagt det?) :p .. Hur som helst så är Becca snäll och ska göra ett schema till mig och hjälpa mig att gå ner i vikt. Hon har erfarenhet och kan mycket, beundrar henne! Iallafall så tänkte jag att jag kunde få ha dessa chokladkakor i helgen, en sista gång.. Haha, så säger man alltid. Men tänker dock inte smocka i mig dom själv och dom ska vara under hela helgen och inte ta slut ikväll. Även fast jag vet att jag kan trycka i mig en 200grammare ensam utan problem..

Nej nu ska jag va lite social. Hörs imorgon.

♥ Helg!

Har sovit en liten stund med lillkungen, han sussar fortfarande. När han vaknar tänkte jag att vi skulle gå ut och gå en sväng, posta några brev och handla lite. Synd att solen har gått och gömt sig igen..


Jag gillar dom :)


Mami loves you ♥

♥ Torsdag..

Eliyab sov till kl ett inatt, då vaknade han och ville amma. Jag la mig ungefär en timme innan han vaknade och jag kunde inte somna, vände och vred på mig och typ var femte minut var jag uppe och kollade till honom i spjälsängen, att han andades, att snuttefilten inte täckte ansiktet osv.. Det var omöjligt, kunde inte somna. När han vaknade tog jag upp honom, bäddade ner honom tätt intill mig och ammade. Vi somnade båda två! Jag vill verkligen kunna beskriva min kärlek till min älskade son men det går inte att sätta ord på. Den kärleken är bortom alla ord och gränser. Helt gränslös! Lilla skrutt ♥

Aja och Mathez kom ganska tidigt idag, eftersom det blev så sent igår så kom dom aldrig. Sen kom mumma/gammelmumma också. Dom hade med sig pizza och fika! Det gillar jag. Och som vanligt åt jag av det även fast jag lovat mig själv att dra ner på det. Men man kan ju inte vara så oförskämd och inte äta när dom är så snälla och kommer hit och bjuder, eller hur? Ha, det är min ursäkt denna gång..

Har som sagt haft en bra dag hittills! ..


Men just nu känner jag mig oerhört irriterad.


♥ Prickigt.

Nu har jag precis sett andra avenyn och målat mina naglar vilket jag verkligen behövde. Dom såg groteska ut. Det är det som är så tråkigt, att nagellacket blir fult så snabbt. Men jag tycker om att måla naglarna så det gör inte så mycket :p


Här har vi prinskorvarna, haha! Vad tycks?!

Eliyab sover ännu och fortfarande i sin egen säng. Det ni!

En absolut bloggdag har det varit för mig idag, det har blivit några inlägg under dagen. Jag tycker det är kul plus att det är roligt att kunna gå tillbaka sen och läsa.. Även fast en viss person tycker det är töntigt, haha!


♥ Dyrbar tid..

Kotten har badat, fått på sig pyjamas, tuttat och blivit nerbäddad i sin säng. Jag hör hans knorrande inifrån sovrummet lite då och då. Gråter till ibland för att han tappat nappen, jag går in och stoppar in den igen och han myser vidare och somnar om.. Får se hur det går ;)

Tanken slog mig att han har blivit så stor. Tiden går otroligt fort. Som allt annat är det här en tid som man aldrig får tillbaka sen. Varje sekund är dyrbar och jag tar vara på den till fullo, så gott jag bara kan. Önskar ibland att jag kunde stoppa tiden för ett tag. En sak är säker, små bebisar är dom inte länge. Dom växer snabbt och att köpa massa kläder är ett stort misstag även fast man inte vill annat än handla, handla, handla. Sanningen är den att dom växer ur storlekarna så fort de första månaderna. Eliyab har fullt med kläder som han knappt hunnit använda innan det blivit för litet. Men jag är en av er många andra, jag älskar bebiskläder. Jag försöker tänka på sikt nu, köper i olika storlekar, smart drag av mig.. Och det finns ju verkligen hur mycket fint som helst, blir helt lyrisk när jag är inne på barn/bebis-avdelningen. Förut tänkte jag att det är lite orättvist att det finns mycket mer gulligt till flickor. Klänningar, kjolar, rosetter osv.. Men har kommit fram till att det finns mycket sött till pojkar med, det gäller att kombinera. Det kan bli hur puttinuttigt och fint som helst :)




Titta vad liten han var här.. Mammas snuttgulle, älskling, allt!! ♥

♥ Adidas.








Vi har babblat, dansat, sjungit och skrattat..


Lilla älskling blev trött och sov en stund..

Nu väntar vi på att Aja och Mathez ska komma :)

♥ Rest in peace..

Döden han alltid skrämt mig. Just för att man inte vet vad som händer när man dör. Tanken på att det bara blir svart och att man inte känner något, inte vet något. Man lever och sen förvandlas hela ens liv till ingenting. Det är skrämmande. Jag är jätte rädd för döden. Men när man är död så är man ju död, borta, finns inte mer. Det måste finnas något efter detta?

Personer man hör om, personer som har förlorat livet eller personer som själva valt att lämna.. Jag berörs något otroligt även fast jag inte känner personen i fråga eller dess anhöriga. Ofta skänker jag tankar till människor som förlorat en nära familjemedlem på ett eller annat sätt. Det är hemskt när gamla människor dör, men det är ändå livets natur, att dö efter att ha levt ett helt liv. Men när unga dör, som inte har levt klart, som fortfarande har mycket att ge till livets existens, det är fruktansvärt. Jag har inte förlorat många i min omgivning och har endast varit på en begravning och det är jag glad för. Min största rädsla här i livet är att förlora någon nära.

Morgondagen är ett oskrivet blad för oss alla. Och hur skrämmande är inte det då när man tänker på det? Man kan dö när som helst, om en timme, om en minut, om några sekunder kan ens liv förvandlas till just ingenting. Man vet inte. Man vet inte när det kommer ta slut, och tur är väl det ändå. Tänk och gå runt och veta när man ska dö? Fy.. Det måste finnas något liv efter detta, man måste leva vidare på något sätt.. Det tror jag.

♥ En liten fråga innan läggdags.

Vilka är ni som läser min blogg? Skulle vara kul att veta.
Kommentera något litet åtminstone :)

♥ Vårjacka.

Sex maskiner tvätt och under kvällen lyckades jag ta mig igenom strykhögen också. Skönt när man kommer ifatt med allt. Nu ska jag verkligen ta mig i kragen och hålla koll på tvätten och tvätta innan det blivit ett stort berg.

Var hos mumma och fikade. Hennes äppelpaj är den godaste. Kotten fick en jacka som jag gillar massor! Mjuk och mysig.. Perfekt nu när det börjar bli lite varmare.. Under fikan knoppade Eliyab in ordentligt i soffan med ett leopardgosedjur som sen fick följa med hem :)


Provade den direkt & han var jättefin i den!

Ikväll kom mamma och Linnéa förbi och fikade, trevligt. Nu sitter jag här med en kaffe och har typ mjölkstockning, hoppas att Eliyab vaknar snart och vill amma. Trött är jag med..

♥ Tisdag..

Skitbra dag igår, långpromenad och umgås med Karin & mamma.

Idag har vi ätit en supergod frukost tillsammans och sen bara tagit det lugnt. Nu kl 13 är det tvättstugan som gäller. Här vi bor nu är det dåligt med tvättider och så kan man bara boka en tid åt gången. Så det blir att tvätta oftare och sätta upp tiderna i förväg. Det går ju det också, älskar att det är så nära. På förra stället kunde jag strunta i tvättiden bara för att det var så lång bit att gå.. Ha!

Senare går vi nog förbi mumma/gammelmumma. Länge sen nu känns det som.


Snygg frilla, inte sant? ;) ♥

♥ This is my life, my friend.

Rätt låt som vann enligt mig. Fanken vad jag gillar den.

Jätte trevligt igår vid bowlinghallen.. Jag vann. Haha. Efteråt mys hemma hos mamma och Linnéa. Efter melodifestivalen gick Jag, Eliyab och Linnéa hem till oss. Nu när Linnéa vågar sova hos oss så får hon göra det när hon vill. Bara kul. Men mamma fick komma och hämta henne inatt efter att hon kräkts ner hela sängen. Stackars lillsnuttan, andra gången hon har kräksjukan nu. Jag ber som vanligt till Gud att vi inte har blivit smittade..

Idag på morgonen badade jag lillskrutt. Sen har jag tvättat och håller på och städar nu, tar en liten paus emellan här. Kotten sussar sött till ljudet av dammsugaren och solen skiner in genom fönstret :) Fan hörreni, jag har vårkänslor! Haha igår när vi var ute och promenerade såg jag till och med en kille sitta med bar överkropp på balkongen och sola! Värmen är på ingång.. Och solen och ljuset gör en så jäkla glad!

Nu ska jag fortsätta städa. Diska, bädda rent, damma, torka golv. Ja, ni vet. Typiskt söndagsgöra idag..


♥ Bowling ikväll!

Sitter nu hemma hos mamma helt själv, förutom Eliyab då förstås. Mamma är iväg och handlar och hämtar Linnéa. Vi har blivit bjudna på bowling ikväll av söta Aja! Superkul.

Det är då satan att jag aldrig kan hålla mig, tryckte precis i mig en hel kexchoklad. Fan, jag vill ju verkligen gå ner. Folk säger att om man verkligen vill så kan man hålla sig borta. Kanske sant, men jag vill det här så mycket man bara kan vilja men kan inte hålla mig ibland.. Suget har ett stort övertag. Visste att kexchokladen låg där, gjorde lite annat, försökte att inte tänka på den men ändå var den det enda jag såg framför mig. Tillslut satte jag tänderna i den och jag ångrar mig enormt. Det är SVÅRT detta må ni tro..

Nya tag...

Eliyab är så gullig, han ligger här nu med fötterna upp i vädret och så har han kommit på att han har två händer så han knäpper dom hela tiden, håller i och känner.. Min fina lilla kotte.

♥ Coolaste dojjorna.





Dom här dojjorna hade min morfar med sig till mig första gången han skulle träffa mig efter att mamma och pappa kommit hem med mig från BB. Nu får Eliyab dom, 22 år senare. Är dom inte coola? Jätte fina tycker jag. Dom är lite stora för honom nu, hoppas att dom sitter bra när det blivit lite varmare ute så att han kan använda dom.

Nu ska vi gå ut, njuta av solen lite och sen gå hem till mamma/mommo! :)

♥ Vårt kök..


Såhär ser det ut.. Det var ju några som var nyfikna :p

Är dock inte helt klar. Lampan ska skarvas och upp en bit och köksbordet ska målas om, stolarna också samt kläs om. Men jag är nöjd såhär långt..


Dessa orkidéer är fina året om och dör inte. Passar mig utmärkt.
Burken ute på balkongen är för rökarna som kommer på besök,
jag är så glad och stolt över att jag har slutat!

Nu börjar snart Solsidan, haha det är roligt.

Later.

♥ Billigt..









Allt detta för en otroligt billig peng.

BVC gick bra igår. Eliyab växer jätte fint enligt kurvan. På två veckor har han växt hela 2 cm på längden, han blir nog en långskånk. Haha! Sköterskan påminde mig om vaccinationen vid 5 månader, samma som förra gången. USCH.

Igårkväll pluggade jag engelska, ha! Jag kan ju engelska men behöver fylla på ordförrådet lite. Och vill bättra på min engelska tills vi åker utomlands. Börjar i tid, det är ju ett tag kvar tills vi åker.. Men det är bara bra! Sen så ska jag stärka min självkänsla ännu mer så att rädslan för att prata engelska försvinner. Under alla år har jag hatat det. Varför vet jag inte, måste utveckla mig själv för jag kan, det är min rädsla som stoppar mig.

Nu ska vi strax ut och promenixa.

♥ Dra på trisso!!

Seriöst, jag har varit ute och joggat.. Eller ja.. Joggat och gått, med Linnéa i släptåg. Det har fan aldrig hänt att jag själv har velat ut och jogga eller ens gjort det. Men det var otroligt skönt och jag hade inte ens så dålig kondition som jag hade förut. Rökningen gjorde sitt, att man fick blodsmak i munnen efter 5 meter i snabbt tempo. Nu är jag på gång och jag har tänkt att ge mig ut och gåjogga iallafall två-tre gånger i veckan!

Linnéa blev av med massa energi också, hon undrade om vi inte kunde ta bussen hem sista biten (observera att det inte var så lång bit vi sprang, låter som flera mil, haha). Men hon lär sova gott inatt och jag med..


♥ Onsdag!

Gårdagen blev inte som jag hade tänkt utan bättre. Det blev inget gotlandshem. Men mycket promenad blev det, efter att Sanna, Aja och Mathez varit här och fikat. Aja och jag tog våra trötta pojkar och gick ner på stan. Hittade riktiga kap för checken jag fick hem från H&M. Eliyab sov, sov och sov.. Vi gick runt och tittade, åt middag och fikade. Han vaknade inte förren vi kom hem till mamma 4,5 timme senare.

Idag har jag ringt viktiga samtal, skönt att ha det avklarat. Men fasar för efterkontrollen på MVC som jag fortfarande inte varit på. Eliyab sover nu. 14.30 ska vi till BVC. Mamma och Linnéa kommer och hämtar oss och ska följa med. Blir spännande och se vilka förändringar det har blivit i längd och vikt.

Sen är planerna att gå ut och springa/gå, ska fråga Linnéa om hon vill följa med så hon blir av med lite energi (som hon alltid har gott om). Korvstroganoff och lugna puckar senare ikväll..

♥ Min solstråle.







Jag vill göra min tatuering..
Eliyab skrivet på handleden.

♥ Tidiga morgnar.

Förut kunde vi ligga i sängen till 11-12, gav bara lillsorken tutten emellanåt. Nu vaknar han typ 7, ibland tidigare, jätte pigg och somnar inte om. Men har det bra då han nöjer sig med att ligga och mysa ett tag och bubbla lite, innan vi går upp.

Vår nya lägenhet är otroligt ljus och det älskar jag. De senaste dagarna har jag vaknat med solen skinandes rakt in i vårt sovrum. Är det inte underbart? Yes it is.. Våren och sommaren är mer än välkommen nu. Ska göra så mycket utflykter när det blir varmare ute. Tänk, ta med en filt och fika och sätta sig nånstans ute i det klargröna gräset och bara njuta...

Idag blir det inte mycket av, ska förbi gotlandshem en sväng. Sen blir det nog en promenix. Städa gjorde jag igår så det behöver jag inte tänka på idag ;) Min hand känns redan lite bättre, fattar inte att jag inte har sökt vård för den tidigare.. Men men, nu kommer det bli bra iallafall!

I LOVE LIFE.

♥ Vi ses i sommar.

Äntligen var dagen kommen, har varit vid doktorn och fått kortisonsalva till mina stackars fingrar. Konstaterade att det var handeksem så konstigare än så var det inte. Hoppas nu att salvan kommer återställa och framförallt ta bort klådan. Mumma var snäll och körde oss, åkte med henne och handlade efter. Hon bjöd på fika, kaffe och semla. Mums! Sen åkte vi till Sanna för ännu mera fika. Becca var hemma och man fick även se glimten av Micke! Inte ofta nuförtiden. Aja och Mathez kom och vi hade det trevligt.

Jag har vårkänslor idag.. Solen skiner verkligen och jag poppar vi ses i sommar!

Eliyab är lite svidig så det blir blöjbyte nu och sen tutt. Tjenixen.

♥ Söndag..

Varit hemma hela dagen och verkligen känt av att det är söndag. Gick upp relativt tidigt & några timmar senare gick jag och la mig tillsammans med lilleman. Vi somnade som två stockar & sov typ tre timmar. Otroligt skönt!

Eliyab har börjat greppa tag i saker nu och hålla vissa saker själv ett litet tag. Att dra mamma i håret är det bästa ;) Och han har blivit riktigt duktig på att hålla huvudet uppe när jag lägger honom på mage i knät. Röstresurserna har också bättrats på en del! Snuttegull.

Tack vare sovstunden idag så orkar jag vara vaken och se reprisen av andra avenyn som börjar nu kl 23. Kan inte missa det när jag har sett varenda avsnitt innan. Därefter blir det kojan.

♥ Sunny day.

Mysigt fredagsmys igår, med gottis och lets dance. Massa vin också men dock inte för mig. Linnéa sov över vilket innebar tidigt upp imorse då jag var jätte trött. Eliyab har också börjat vakna jätte tidigt jätte pigg. Dags att lägga sig tidigare på kvällarna..

Härligt promenadväder idag, så varför inte ta tillfället i akt?
Mamma, lillasyster, lillaprins och jag. Jag gillar't!









Har nyss tagit ett bad. Lillskrutt knoppade in för ett tag sen efter en heldag med rubbade rutiner. Han har varit tröttis hela kvällen men har inte riktigt kunnat somna. Sömnen är viktig, annars blir det sura miner och tårar. Men mitt lilla hjärta är nästan alltid en liten solstråle, vilket förvånar många.. Han är nästan alltid glad och skrattar, oavsett vad. Det är en glad liten kille vi har fått, utan tvekan! ♥

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med kaffe..

♥ Raring!



Massa mys ikväll.
Jag är så lycklig.

♥ Trött på snö!

Har kämpat mig fram i ovädret idag, med mig själv och barnvagn för att uträtta mina ärenden. Inget härligt promenadväder, det vill jag lova. Och det är då faan att jag glömde en sak, så jag åker på att gå samma runda imorgon igen. Så snälla låt det vara bättre väder imorgon!

Eliyablo sover gott fortfarande efter den "härliga" promenixen. För honom är det nog super vilket väder det än är. Han ligger ju nerbäddad i vagnen och har det mysigt. Tänk att jag också har haft det så bra en gång i tiden ;)

Ska ta mig en kopp kaffe, har blivit en riktig kaffedrickare, med mjölk och socker i är det ju supergott! Efter lite chill ska jag ta tag i förrådet som ännu ser förjäklig ut, sen ska jag laga mat. Spenatröra med mycket lök & pasta! Gött.


JAG VILL HA VÅR NU!

♥ Satisfied..

Fullt upp dessa dagar, men så gott som finished nu. Lite som ännu ska köpas och fixas, sen är lägenheten precis som jag vill ha den. Vill bara städa och plocka hela tiden, ha det fint :) Får se om det håller i sig.. Haha! Det går lite i perioder det där med att vara pedant. Men jag älskar att ha det rent och snyggt!

Otroligt störigt att de två gardinstänger som jag köpte för länge sen blev för korta nu, vilket innebär att jag måste köpa två nya. Jaja, har tänkt att aldrig flytta härifrån. Möjligtvis om jag vinner på lotto och kan köpa en fet, lyxig villa!

Tänkte lägga upp någon bild på lägenheten här ifall att någon vill se hur vi har fått det men det får bli en annan dag. Jag ska knoppa nu för tröttheten har hunnit ifatt mig..


Allt ♥

♥ Undabart!

Sitter i nya lägenheten. Det har varit en hektisk dag men allt är så gott som på plats. Jag trivs som fan redan. Så hemtrevligt här! Ett stort tack till alla som hjälpt till & flytta hela dagen, jag är otroligt tacksam. Ni är guld värda! ♥

Jag är hur trött som helst men kan inte riktigt koppla av, fixar och donar :)

RSS 2.0