♥ Mys utan barn.

Det hade jag och Aja igårkväll. Våra sorkar sov och vi åt gott, pratade massor och såg film. Iofs så såg vi inte så mycket av filmen utan pratade mest.. Men filmen gick i bakgrunden iallafall ;) Riktigt trevligt hade vi, borde bli en vana, en gång i veckan eller så! :)

Nu sover Eliyab middag, jag dricka kaffi och tar det lugnt. Jobbar min sista kväll ikväll och det känns trist. Lär ju få jobb hit och dit men allt är så mycket bättre när man har ett schema att gå efter så kan man planera utöver det.


Jag idag. Nånting får man ju bjuda på ;)

♥ Lite text..

Två jobbdagar avklarade, fyra kvar. Alltså sex arbetsdagar av sju denna vecka. Men det gör mig inte ett dugg för jag trivs så bra! Tråkigt att jag bara har den här veckan kvar, sen blir det inhopp igen. Hoppas att jag kan ha turen och få något mer vikariat, helst lite längre sådant :) Som sagt, tycker om att jobba men missar mycket tid med Eliyab vilket inte känns bra, men vilket är ett måste. Mammadagarna är slut och det blir att jobba så mycket som möjligt. Det är så kul att komma hem efter en hel dag, han blir så glad när han ser mig och jag måste bara pussa på honom med en gång. Min lilla stjärna, han är för gó nu alltså.. Står upp mot allt, går längs saker och med saker, gungar och dansar när han hör musik. Han diggar och säger "heja, heja". Och så har han fått sin femte tand, hans glugg är ju för söt! Hela min son är föör underbaar!

Idag efter jobbet gick vi ut på en promenad, gick längs skogen, löven faller mer och mer och jag älskar färgerna som hösten medför. Eliyab slocknade i vagnen efter en liten stund, och sov gott under en varm filt i höstrusket. Promenaden slutade hos mamma och Linnéa där mumma också var. Där blev vi kvar en stund innan vi gick hem.. Nu sover han sött.

Beccish har fått jobb i Sthlm och flyttar på söndag. Känns konstigt och tråkigt men samtidigt bra för det kommer göra henne gott! Så långt iväg är det ju faktiskt inte.. Hon kommer hem ofta och vi kan åka till henne och hälsa på!

Har ljus tända, ett måste den här årstiden, såå mysigt! En oavgjord duell i fia med knuff precis och nu inväntar jag efterlyst innan jag ska lägga mig så att jag kan befinna mig på jobbet imorgonbitti kvart i sju :)

Önskar att jag hade lite bilder att ladda upp, men tyvärr så har jag inte det. Får bli lite kort framöver med dålig kvalité i väntan på att vi införskaffar oss en ny, bättre än inget alls. På tal om bilder så måste jag sätta in alla kort vi har i fotoalbum, det vill säga alla bilder som tagits och framkallats sen Eliyab föddes, det är en del om man säger så! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar foton. Memorera minnen i bilder.


♥ Elva månader!

Har blivit dålig på att uppdatera. Men det är massa annat hela tiden som tar upp all tid. Är det inte jobb så är det andra bestyr. Nu är jag iallafall treledig, vilket ska bli jätte skönt! Ska spendera min tid med min älskade familj. Imorgon blir finaste Eliyab elva månader, och då är det bara en månad kvar till ettårskalas! Det är inte klokt att min "lilla" kille blir ett år om en månad!

Nedan kommer några bilder från när vi på Max i början av veckan..

 


♥ I rymden finns inga känslor.

Igår var jag och Becca på bio, det har jag inte varit på väldigt länge så det var kul! Filmen var ju för bra också..



Eliyab är rakad igen, jag gillar det INTE.. Men det verkar ha varit bra eftersom han inte kliar sig i huvudet nånting nu. Han har fått som små eksem på bakhuvudet som vi nu smörjar ordentligt varje dag. Han sover mycket bättre också, kan bero på att det inte kliar längre? Så ja, det är ju iallafall positivt med att han är skallig igen ;)

Nu har jag precis diskat och städat köket, när Eliyab vaknar ska vi äta lunch och sen gå ut.. Sen börjar jag vid kvart i fyra. Fem arbetsdagar framför mig nu. Det är bra det!

♥ Monday.

Helgen har bestått av jobb, lek, dans, sång, bad, flätor och nagellack. Helgerna går alldeles för fort tycker jag.

Idag blev det en bra dag trots att jag var så trött imorse att jag knappt kunde öppna ögonen. Och när man har barn kan man inte sova när man vill inte, det är bara att tvinga sig, gå upp och försöka piggna till. Klarade morgonen bra men det var otroligt skönt att sova förmiddag med min lilla älskling. Efter lunch och musik tog vi en långpromenad, träffade pappa, gick förbi Sanna, Becca och Micke där det blev kvällsmat och fika! På vägen hem somnade Eliyab i vagnen så jag tog en extra runda och handlade lite.. Vanligtvis brukar han vakna till när jag bär upp honom från vagnen, det gjorde han ikväll med, men slocknade direkt igen när jag la ner honom i hans säng.. Ingen välling alltså vilket troligtvis betyder att han vaknar inatt och är hungrig. Nu har precis mamma varit här och jag ska nog knoppa snart, lite trött i locket faktiskt efter alla steg jag tagit idag ;) Kvällsgröten satt gutt, lär somna gott.

♥ Full speed!

Det är fredag och i över en timme har det varit i full gång här hemma hos oss. Frukosten är avklarad och nu dansar Nuhamin till bom bom bom med black eyed peas, sjunger till jag vill vara din margareta och hej hej monika, Eliyab dansar med, skrattar och tittar intensivt på sin storasyster!


Vad jag älskar dessa underbara barn!
(Bild från i somras).

♥ Nya tider..

Igår ställde sig Eliyab upp mot en liten plastpall som i sin tur flyttade sig och han gick efter, det var en liten bit han gick, en två meter iallafall :) Ska köpa en läragåvagn! Tänk när han börjar gå.. ♥

Ikväll har jag jobbat och Aja och Becca har varit barnvakt, har gått jätte bra. Han har lekt med Mathez, ätit bra, varit lite mammig men somnat utan problem! :) Jobbar imorgonkväll också men då får han vara med sin papi och syster.

I övrigt så kan jag berätta att jag har bytt livsstil och äntligen börjar det hända något! Jag är så taggad att fullfölja detta. Man vet ju aldrig vad som händer men när man ser kilona rasa och kroppen förändras så blir man minst sagt motiverad. Man kan faktiskt få en snygg kropp, bara man vill! Vägen är lång men man kan lyckas bara man har viljan.. :) Så är det med det mesta!



Nu sitter Becca och jag här, lyssnar på lite music och snackar!

♥ Eliyab och moffa.

Igår var vi med pappa/moffa sen sov han över hos oss, han kommer på fredag igen! ♥

 

Jag har fått ett vikariat på ungefär tre veckor, till att börja med. Kan bli längre :) Börjar på måndag.

Dagen idag har bestått av fix i hemmet. Skönt när allt är som det ska vara. Eliyab kryper runt och gastar. Nu har han kommit på att han kan spegla sig i ugnen så där står han och pratar och vinkar till sig själv.. Även lådorna är roliga att ställa sig upp mot och dra ut, gäller att se upp så han inte klämmer sina små fingrar. Nu sover han men vaknar nog när som helst, då blir det mellis.

♥ Nu är hösten här!

Det är riktigt ruggigt ute, det blåser och man fryser lite. Men höstluften är frisk och jag tycker ändå om känslan som hösten framkallar. Det är nu det är extra mysigt att sitta inne, tända ljus och ha en filt kring sig medan man dricker en kopp kaffi :)

 
 
Idag har vi varit på lekplatsen och gungat!

 
Vi har promenerat..

 
Vi hämtade ut Eliyabs bok som han fick gratis av biblioteket..

 
Sen har vi stojat och lekt.. Älskar dig min ögonsten!

♥ Jobb och kvalitetstid.

Allting flyter på bra i våra liv.. Jag har jobbat fyra dagar på raken och imorgon blir min femte. Jag älskar att jobba!

 

 

Eliyab ställer sig upp mot allt, det har han gjort ett bra tag nu! :)


Älskar dig, älskar dig, ÄLSKAR DIG! ♥

Idag har jag och min lillsnutt haft en härlig eftermiddag. Efter att jag hade slutat jobba gick vi en promenad på två timmar och åt mellanmål ute i naturen. Sen var vi hos mumma, jag fikade och Eliyab fick kvällsmat & därefter mariekex, han älskar mariekex.. Så fort han ser förpackningen så skiner han upp som en sol :) En liten stund efter att vi hade kommit hem somnade han som en stock! Jag ska göra detsamma snart, känner mig trött i både ben och huvud. Imorgon väntar en ny arbetsdag och vad eftermiddagen har att erbjuda återstår att se..

RSS 2.0