♥ Städning.

Mumma har varit här idag och hjälpt mig städa. Köket, ena sovrummet och garderoben är nu klara. Imorgon får vi ta resten. Igår var jag och skrev kontrakt med gotlandshem och gissa om det kändes bra..? UNDERBART. Hämtade även ut ett paket på posten som innehöll lite smått och gott, blir fint i nya lägenheten :)

Efter städning gick jag och Eliyab till affären, handlade lite mat och blöjor (kanoners att man får rabattcheckar på blöjor hemskickade). Vi tog ingen extra promenad för jag var utsvulten. Har nu ätit och är mätt och nöjd! Lillskrutt sussar gott, blir mys för hela slanten ikväll.


Min ögonsten!

♥ Panik-känsla..

Ibland blir jag så trött. Kämpar som en dåre, ändå blir det bara knas..

Min älskade son får mig att älska livet, no matter what. Han är allt.


♥ Fix och trix.

Hunnit med ganska mycket idag. Rengjort ugnen och tvättat bland annat. Skönt att ta lite varje dag så det inte blir så mycket i sista sekunden. Fyra nätter till kommer vi sova i den här lägenheten, känns skumt. Men såå roligt kommer det bli! Jag ska inreda helt efter egen smak, det blir min första riktiga egna bostad. Wonderful!!!

Flätat Nuhamins hår ikväll igen och fi fanken va fint det blev! Synd att jag inte hann ta en bild innan hon somnade. Imorgon åker hon tillbaka till Stockholm, kommer bli tomt. Men vi ses snart igen!

Jag hoppas och ber att ingen av oss får kräksjukan. Mamma har fått det och ligger dålig nu, och hon som spenderade hela dagen med oss igår. Hoppas verkligen att vi klarat oss från att bli smittade..

Eliyab ligger här i soffan, tuttar på nappen och myser med sin snuttefilt, somnar när som helst.. Sova behöver jag med snart, har en del att fixa imorgon, hoppas på sol!

Hej så länge.


♥ Lite nytt från H&M..









Nöjd! :)

♥ Feber för första gången.

På grund av vaccinationen så fick lillskrutt feber igårkväll och var lite gnällig. Efter alvedon och tutt sov han gott bredvid mig i sängen. Idag vaknade han utan feber, skönt. Vi ska bara vara hemma och mysa, ska försöka packa lite till och förbereda inför flyttstädningen i helgen.

Solen skiner, kan snön inte smälta och försvinna snart? Jag vill ha våår!


Myser i stinky-dressen, pratar och skrattar med mamma ♥

♥ 3 månader.

Idag blir Eliyab 3 månader och jag fattar inte vart tiden tar vägen. Försöker greppa tag men den bara flyger förbi mig. Jag njuter så mycket jag kan av min lilla skrutt, han växer hela tiden och blir större. Han är det finaste jag har ♥

Första vaccinationen fick han idag, himla kul sätt att fira hans 3månaders-dag på, eller inte. Hela tiden har jag varit nervös för det, visste att det skulle bli jobbigt. En spruta i varje ben. Han skakade och grät på ett sätt jag aldrig hört honom förut. Jag grät också, det gjorde ont i mig. Försökte tänka på att det är för att förebygga andra sjukdomar, att det här för med sig något gott, att det är bra för honom, att han kommer vara frisk. Men det var hemskt. Det gjorde så oerhört ont i mitt mammahjärta att höra honom så ledsen och rädd. Skönt att det är över nu.

Inte många dagar kvar till flytten nu, jag längtar verkligen. Har svårt att somna varje kväll för att jag ligger och funderar på hur vi ska möblera osv.. Ha! Det kommer bli kanoners!

♥ Soligt vinterland..

Uppe tidigt idag, jätte fint väder ute. Trodde det skulle bli storm? Ringde massa samtal.. Äntligen fick jag tummen ur och ringde vårdcentralen också, ska dit 9 mars. Jag och lilleman vaknade för en stund sen. Vi var trötta efter vi kom hem från att ha varit och hälsat på gammelmormor en stund. Det är skönt med en powernap mitt på dagen!

Imorgon väntar första vaccinationen, jag fasar verkligen för det..


Det vackraste jag vet. Älskar dig så! ♥

♥ Snöyra.

Stormen är på ingång och vi myser bara hemma. Nala läser en bok för Nuhamin i soffan och Eliyab ligger och pratar för fulla muggar. Alla nöjda efter varsitt bad :)


Min lilla tuttis tappar bara mer och mer hår.. ♥

Det är slut på nappmyset förresten. Det passar bara ibland helt enkelt ;)

♥ Eliyab och Nuhamin.


SYSKONKÄRLEK.

♥ Lilla älskling..

..vaken igen :)







Nu är det tuttdags!

♥ Fika..

Lillskrutt sover och Nuhamin & jag har precis ätit sen lunch och fikat.


Mumsigt :)


Kajsa fick en egen stol och egen tallrik men dock bara låtsasmat.


Jag vill gå och ta ut paketet som ligger och väntar på mig på posten.. Men jag vill inte bege mig ut i det här vädret med Eliyab och Nuhamin. Hoppas att mamma kan hämta det åt mig sen. Har väntat sen igår, orkar inte vänta en dag till :p ..

Jag blir så trött på mig själv, varför är det så svårt att bara ringa vårdcentralen och få en tid? Bokstavligt talat så kliar jag sönder mina två fingrar, nu börjar det sprida sig ner i handen också. Det är så jobbigt ibland att jag bara vill hugga av mig den! På måndag måste jag ringa..

♥ Helg igen.

Det är inte klokt vad veckorna går fort..

Har känt mig lite hängig hela dagen idag, men tycker att det börjar bli lite bättre. På grund av det blev det ingen sago- och sångstund för min del på almedalsbiblioteket, så Nalle fick åka ensam med tjejerna. Jag och Eliyab låg hemma och gosade i sängen istället. Nala gick för en stund sen, för att åka båten med Danne till Stockholm. Kommer hem imorgon igen. Jag hatar att inte ha honom hemma. Men det är nyttigt. Nuhamin, Eliyab och jag får ha fredagsmys på egen hand ikväll.

Jag är sugen på att handla på the body shop, massa krämer och tvålar och sånt som doftar gott :)

♥ Nappmys.

Linnéa somnade om efter att vi låg och pratade en stund, så hon vågade sova här! Trodde aldrig att det skulle gå, så mammig som hon är. Kul :) Idag har vi varit ute ett tag så tjejerna fick leka på lekplatsen lite. Sen har vi bara varit hemma. Sen köpte mamma pizza och kom hit, mumsigt. Jag är trött i skallen och ska nanna kudden ganska tidigt ikväll, så jag är utvilad till imorgon.


Det här är det mysigaste Eliyab vet, två fingrar på nappen & så ska man göra så att den viberar lite, snuttefilten ska han kunna krama och så ska den gärna ligga lite över huvudet. Ännu bättre är det om man gnider sin näsa mot hans. Ny upptäckt. Vi har myst som bara den idag & han har sugit på nappen mestadels av dagen.

Konstigt nog har han börjat suga på napp, jag som trodde att det var kört. MYSIGT.

♥ Full rulle.





Fullt upp hela dagen. Lekande, städande, packande, flätande av Nuhamins hår m.m. Linnéa sover här hos oss, äntligen vågade hon! Eller, nu är hon vaken igen.. Hon sitter här i soffan och ser på tv med Nalle. Vi får se om hon kan somna om. Strax ska jag bära in min utslagna hjälte och lägga honom i sängen så ska jag och Linnéa krypa ner bredvid honom. Imorgon väntar en minst lika bra dag som det har varit idag :)


♥ Nu går det bara framåt.

Tänk att vi fick lägenheten. Jag är så glad. Den är fin men behöver fixas lite, när jag är klar kommer det vara så mysigt! Att vi kommer bo två trappor upp igen är ett minus men det får vi stå ut med. Jag vill inreda nu!

Fin dag med alla som jag älskar högt.


♥ Alla hjärtans dag.







Underbar dag! ♥

♥ Nära och kära.

Haft en super mysig dag och kväll.

På dagen poppade vi musik, Nuhamin och jag dansade massor och kära lillebror följde oss med blicken. Städade gjorde vi också, när Nuha skulle torka golvet slutade det med att det var jätte mycket vatten på hela hallgolvet, men det är sånt man får ta. Fick till en video på henne in action :)

Mamma och Linnéa kom hit på eftermiddagen med alla hjärtans dag presenter och vi bjöd på pizza. Jag och Nalle åkte själva iväg för att hämta. Och det kändes konstigt kan jag säga, att gå utanför dörren själv, utan Eliyab och att sätta sig i bilen utan att spänna fast bilbarnstolen. Saknade honom trots den korta tid vi var borta. Han var hemma med mommo och somnade gott. Vi festade med pizza, läsk och skratt. Därefter chippa & dippa! Karin kom förbi, hon är fortfarande kvar. Hon sitter här och fixar sina naglar med mitt nagel-kit ;) Lillskrutt somnade mysandes med mommo förut och sover än.. Måste väcka honom snart för han har inte ätit på länge. Och det känns också..!

Jag älskar att umgås!!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Det märks att mommo varit här, han har nappen i munnen ;)


Jag gosade också såklart. Jag älskar dig så otroligt min lilla skatt! ♥

♥ Nappar..


Här har vi några av Eliyabs nappar,
olika färger så man kan matcha olika outfits..

Men nu är det ju så att han inte använder dom. Han vill verkligen inte, har försökt och försökt. Förut kunde han ta nappen en stund för att sen spotta ut den. Och nu för tiden är det bara mamma som kan lyckas få han att ta den nån gång ibland. Jag har lagt ner med att försöka, lilla älskling kräks nästan när man stoppar in den i munnen på honom. Ganska skönt med när jag tänker efter, att han inte suger på napp. Då slipper jag vänja han av med det sen.. Nu är det bara Nuhamin som leker med dom, så till någon nytta är dom iallafall.

Nuhamin cyklar runt här i lägenheten på sin cykel, mössan är fortfarande på som jag köpte åt henne igår. Eliyab sover gott i sin säng och Nalle är iväg och köper hemmabio :)

♥ Fredag.

Lugna puckar idag. Endast en promenad till stan..


Köpte en mössa till Nuhamin och ett grönt fint nagellack till mig själv :)


Nuha blev jätte glad.. Lilla gumman..


Och denna fina hittade jag till min älskade lillskrutt!


Det står Stinky på rumpan också :p ..


Min prins idag! ♥



Och vad kan detta söta lilla rosa paket innehålla tro!? :D

Ikväll har Karin varit här, trevligt att hon börjat hänga här på kvällarna tycker jag. Hon gick för ett tag sen för att festa vidare.. Danne är här och snackar lite nu, dricker té.. Funderar på att ta ett bad med mycket skum och hårinpackning och sen smörja mig med min goda body butter :)

♥ Tuffing!


Ska du ha en box? :p

♥ Gullungar..


Visst är dom helt underbara? ♥


Jag trivs faktiskt bra med mitt nya utseende.

Nala är iväg och köper ny overall till Eliyab. Det är bara en tidsfråga innan den han har nu blir för liten. Jag ska fixa lite här medan gullungarna sover.. Sen hoppas jag att få träffa mamma en stund ikväll.

♥ Surprise!

Nu tycker jag att det är dags att avslöja vad som händer på söndag..
Visst är det alla hjärtans dag men inte vilken alla hjärtans dag som helst.. 

JAG OCH MIN ÄLSKLING SKA FÖRLOVA OSS!!
 
Ringarna ska vi hämta på fredag. Jag är helt lyrisk verkligen, jag har väntat och velat det här så länge. Jag är så otroligt glad, lycklig!! Tacksam för att jag får vara såhär lycklig och att jag har allt som jag har.. ♥


♥ Varit hos frisören.

Tidig morgon för mig och Eliyab, det är vi inte vana vid.
Vår rutin är att ligga och dryna till åtminstone 11-12, ha! 
Men ändå var jag skapligt pigg imorse, konstigt nog.


Frukost på Mc donalds..


Med Aja och Mathez :)

Där satt vi, tills Becca kom och mötte upp oss, lilla gumman fixade klipptid och allt till mig :) Vi promenerade till frisörsalongen och drack varm choklad på vägen, mysigt!


Före.
Risigt som tusan, och smutsigt.


Efter.
Mycket bättre, nu har jag en frisyr :)

Lillskrutt var jätte duktig och sov i vagnen medan Aja och Becca gick runt och utförde ärenden. Men tiden hos frisören blev längre än förväntat så det slutade med att jag fick amma medan dom gjorde det sista med mitt hår. Gick hur bra som helst. Jag är nöjd :) Sen var det Beccas tur för lite hårfix, vi andra gick och åt så länge. Becca kom när hon var klar, hon åt också.. Vi sprang runt på stan lite, jag köpte en söt tröja. Sen tog vi bussen hem.

Nu är jag hemma, älskling tyckte jag var fin i håret :) Både Eliyab och Nuhamin sover. Nalle och Ashenafi sitter här och babblar om något jag inte förstår :p, datorer i think. Väntar på att någon ska komma och titta på vår lägenhet. Känns konstigt, den är inte vår länge till.

Tack för en superbra dag!

♥ En tisdag i bilder..


Nuhamin glad att träffa lillebror igen och Eliyab skrattade som bara den åt henne, men lyckades inte få det på bild. Hans leenden är svåra att fånga på bild kan jag lova.. Även fast han skrattar ofta och mycket.


Sött!


Gymma lite :)


Känner stor trygghet hos mommo..


Skrutt! Mamma älskar dig!! ♥


Bästa vänner :) ♥


Om du bara visste hur mycket du betyder för mig mamma!
Tack för att du finns! ♥

Har haft en jätte fin dag med nära och kära. Jag känner en sån stark kärlek!!

Nu måste jag verkligen knoppa! Ska upp jätte jätte tidigt, minns inte när jag gick upp klockan 7 senast. Jag ska nämligen upp och göra i ordning Eliyab, ragga tag på en frisör och sedan få lillskrutt att tutta så mycket som möjligt så han sover sött i vagnen tills jag är klar hos frissan. Söta Becca och Aja ska vara barnvakt under tiden, ni är guld värda tjejer! ♥ Har verkligen längtat efter detta. Jag är lite nervös, jag kommer ju se helt annorlunda ut. Men det är ju förändring jag vill ha så :)

Knoppa var det ja, natti natti!

♥ Gårdagens fynd.


Body Butter Brazil Nut, luktar jätte gott verkligen. Mmm ;)


Till vårt blivande kök..



Karin var med oss hela kvällen, mycket trevligt!
Hon var snäll och passade Eliyab också så jag kunde springa i tvättstugan.

♥ Eliyablo.


Pappa är i Stockholm hela dagen idag och hämtar storasyster så jag myser bara hemma med mamma ♥ ..

♥ Mathez 1 år!

Tänk att det redan har gått 1 år sen Mathez kom till världen. Jag fattar inte vart tiden tar vägen alltså. Lilla sötnosen, ett riktigt energiknippe! Det kommer säkert bara säga vips så är det Eliyabs 1-årsdag vi firar. Nu när man är äldre går tiden så fasansvärt fort, jag minns inte att tiden gick såhär snabbt när jag var yngre. Då tyckte man snarare att tiden gick lite för långsamt ibland..

Hur som helst.. Mathez fyller 1 år idag och ett fint kalas hade dom ordnat! 
Lägger in lite bilder..


Becca tog emot lillskrutt när vi kom.


Här har vi födelsedagsbarnet i den fina nya dressen! Han var vild så Becca fick hjälpa till så att jag fick en bild på honom då han tittar in i kameran..


En tårta till oss att äta och en tårta som bara var Mathez, som han kunde kladda med som han ville :)



Becca gillar att bli fotad, hon var med på nästan varenda bild ;)



Eliyab har börjat dregla en del, kan det vara tänder på gång redan?

Jag tog upp skrutt halv 12 idag, sen under dagen har han max sovit 15 minuter. Han var trött och somnade men sov inte mer än 5 minuter varje gång, han kunde inte riktigt koppla av och ville bara tutta. Igår var en sovdag - idag har varit en tuttdag. Vid halv 9 ikväll promenerade vi hemåt, Karin följde med. Då somnade Eliyab som en stock i vagnen och sover fortfarande.. Inte konstigt, han är inte van att vara vaken 9 timmar i sträck. Jag och Karin har pratat gamla minnen och spelat kort, hon gick hem för en stund sen.

Har haft en toppendag! Imorgon åker älskling och hämtar Nuhamin :)

♥ Tjoho!

Uppe i tid idag faktiskt, men Eliyab tog lång sovmorgon som han alltid gör.. Förvånadsvärt att han sovit så bra inatt trots att han sov så mycket igår. Han ligger här och pratar och skrattar, verkar utvilad ;) ♥ Och så poppar vi musik..

Hittade ett par jeans som jag köpte på gina tricot för jätte länge sen. Och tro det eller ej men jag fick på mig dom! Tänka sig.. Jag har loosat lite vikt under det senaste året trots att jag varit gravid.


Haha, jag var bara tvungen.. :p


Me today!

Nu ska lilleman få tutta lite sen ska vi gå till öb och shoppa lite..

♥ Glada miner..

Dagen började ganska lugn, vaknade upp till en otrolig överraskning som gjorde att stenen föll från bröstet. Glada miner här hemma. Lite senare förvandlades dagen till något hektisk (fast mycket positiv!). Har varit smått stressad och uppspelt mestadels av eftermiddagen/kvällen på grund av detta.. Men oj så glad jag är!! Jag räknar dagarna, det som kommer hända framöver är helt amazing för mig!!

Varit hos Aja, Mathez och Mache ikväll, åt middag och umgicks. Beccish och Karre var också där och jag hade super trevligt! Eliyab sov och sov och sov, efter sex timmars sovande fick jag väcka honom. Och nu sover min lilla tröttis igen, jag ska ta en dusch och sen krypa ner bredvid honom.. Nallemannen är på krogen med mamma m.fl. (Nej, jag är inte alls sugen.. Inte alls.) :p.


♥ Happy!

Idag är jag jätte glad.. Livet är bara för bra ibland!! ♥






♥ Ärenden..

Idag har vi promenerat massor och fixat och ordnat. Hoppas att en lösning infinner sig snarast! Måste erkänna att man känner sig stressad av detta. Men det ordnar sig, på ett eller annat sätt..

Det är sjukt jobbigt att gå med vagnen på vissa ställen. Man kommer inte fram. Ett h*lvete är det, jag vill inte ha mer snö nu. Jag vill ha vår och fågelkvitter!! :)


På hemvägen pratade vi framtidsplaner, vilket gör mig helt lyrisk..
Jag har aldrig sett så ljust på framtiden som jag gör nu.. JAG ÄLSKAR ER ♥


Ikväll blir det mys med mina pojkar..

♥ Onsdagkväll..

Ikväll har jag lagat middag för en gångs skull och inte något som vi äter ofta.
När jag lagar mat så blir det nästan alltid typisk köttfärssås eller korvstroganoff. ..men inte ikväll ;)

Jag tror nog att jag ska börja utveckla min matlagning lite även fast det inte är min största passion här i livet, ha. Tycker inte speciellt mycket om att laga mat. Men!, jag ska ge det en chans.. Kanske börjar gilla det :) Iallafall så skulle vi ju få lite mer varierad mat här hemma när det är jag som lagar.


Här är jag igång.. Panerad lax med potatis och hummersås..
(Inte mitt påhitt, Nalle har gjort detta en gång förut, såå gott!)


Sånt här gillar jag, middag tillsammans.. Mysigt!


Och här ligger alltid Eliyab under våra måltider (då han är vaken)
och tittar och pratar med oss ♥


Sen har vi sett säsongspremiären av Efterlyst och druckit té som vanligt..
Och för min del blev det glass också, jag är så svag för onyttigt :(

Lilleman vill inte sova, han ligger här och pratar som sjutton. Ska mysa med honom och så ska jag och Nalle se andra avenyn på webben innan vi går och lägger oss. Måste upp i skaplig tid morgon!


♥ Far och son.


Här ligger dom, helt utslagna i varsin ände av soffan. Mina älsklingar! ♥

♥ Gravid..


Fanken vilken kagge jag hade alltså! Jag tror inte att jag insåg själv under den där tiden, när jag var gravid, hur jäkla stor jag var. Ha! Det känns som en evighet sen jag var gravid, det känns som att Eliyab alltid har funnits även fast det bara är drygt två månader sen han ploppade ut :p. Och vad trött jag ser ut, det var jobbigt där i slutet, det minns jag som igår när jag tänker tillbaka på det. Den tiden var man så nyfiken och orolig.. Nyfiken på om det var en pojke eller flicka, hur han/hon skulle se ut.. Orolig över om han/hon var frisk.. Nu är han här och han är så självklar och älskad.

JAG ÄR EN LYCKLIG MAMMA! ♥
Sitt barn kan man verkligen älska så att det gör ont.

♥ RMK & Wini - Om livet var en sång.

" Som när stjärnorna förenas och himmelen stannar
och man gräver ner sig i minnen och tankar
Jag var fast i en dvala, som magiskt varje dag
Drog mig neråt för varje gång jag tagit ett andetag

Som när stjärnorna förenas och himmelen stannar
och man gräver ner sig i minnen och tankar
Jag kunde hata, inte vilja finnas kvar
Jag kunde bryta ihop för minsta lilla sak

Jag var en sån som tänkte för mycket
på livets mening och vad vännerna tyckte
Men kämpade på genom kärlek och bråk
och tog ett steg i taget, för jag strävade mot ett mål

Om livet var en sång
Skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma genom livet
Och jag och du, vi skulle kunna alla melodier

(Men det var annorlunda förr)


Men nu när jag vaknar så öppnar jag ögonen
försöker kompromissa så alla drömmar är överens
Sanningen kanske är att jag blivit en tvivlare
men faktum är att livet går vidare

Jag klättrade uppåt, sakta men säkert
och har nu lärt mig att uppskatta världen
Försöker säga saker som är värda att berätta
från egen erfarenhet, har lärt mig en läxa

Ta vara på kärleken och stunden som vi delar
lev dag för dag, gör det inte komplicerat
Jag kunde förneka, blunda för det hela
men livet är bara dessa sekunder som passerar

Men nu när jag vaknar så öppnar jag ögonen
försöker kompromissa så alla drömmar är överens
Jag har sett mörkret, vandrat i dödens dal
och allt på grund av att mina tankar fick övertag

Så nästa gång du ser mig, släng upp en hand
bara le för mig och jag känner mig varm
Säger du mitt namn så blickar vi åt samma håll
Vi kan vandra långt, bara börja på en annan sång

En sanningens ord, var glad åt de du har
låt ditt hjärta leda vägen för varje steg du tar
Lär dig följa din känsla, lär dig följa ditt hjärta
Se det goda i allt, och inte döma nån människa


Om livet var en sång
Skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma genom livet
Och jag och du, vi skulle kunna alla melodier
(Men det var annorlunda förr)


Och jag känner att jag är den jag alltid velat va
sitter inte längre och väntar på nästa nederlag
Jag blickar mot toppen fast jag nått ända hit
det är dags nu för sagan har fått en rubrik
Som när stjärnorna förenas och himmelen stannar
och man gräver ner sig i minnen och tankar
Men nu vet jag att mina minnen är glädjerika
så jag höjer min röst och låter världen skina

Nu är jag han som jag drömde om en dag
han som jag var innan jag glömde mitt jag
Jag har hittat tillbaks, har hårda minnen kvar
men nu tänker jag hålla lågan brinnandes ett tag
Jag andas min luft med eller utan dig
stannar en stund för att avnjuta det
Har världen framför mina fötter så jag tar ett steg
sen tar jag fler, som gör mig glad, jag ler

Och jag ler för det underbara i mitt liv
min ögonsten gör att jag klarar nästa kliv
Och nu tvivlar jag inte längre på vad kärlek kan skapa
dina skratt, dina ord är värda att sakna

Har varit där, har sett döden i ögonen
Har varit kär i såna som körde över en
men det är slut på gamla visor, vänder bladet
Nytt kapital, ett nytt liv, en bättre dag

Om livet var en sång
Skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma genom livet
Och jag och du, vi skulle kunna alla melodier
(Men det var annorlunda förr) "


- Jag älskar den.

♥ Gifts :)


Det han fick av Aja har han på sig idag..
Just nu ligger han här i soffan, helt däckad. Lilla hjärtat


Det här fick han av Sanna, i en lite större storlek. Perfekt :)




Och jag tycker jätte mycket om mina nya örhängen :)

♥ Barnvakt + BVC.

Varit barnvakt åt Linnéa idag. Hade även tid med Eliyab på BVC för två månaders kontroll så hon fick följa med, vilket hon tyckte var jätte kul :) Eliyab har gått upp mycket, över 1 kg sen sist vi var där, lite mer än en månad sen.. Min lilla skrutt ligger över kurvan, mami har gott och mat.
Han har blivit bra rund nu, sötnos.. ♥


Här väntar vi på bussen. Och det är då fan att dom inte kan skotta så man kommer på och av bussen ordentligt.



Efter BVC så gick vi ner mot stan för att träffa Aja, Mathez och Sanna. 
Där det inte var trafik fick Linnéa köra vagnen..

På stan blev jag glatt överraskad, både Aja och Sanna hade köpt kläder till Eliyab. Jag blir så glad varje gång, det är som julafton för mig. Tack! Jag älskar att få/köpa nya kläder till lillskrutt. Bilder på kläderna tänkte jag lägga upp imorgon då dom nu hänger på tork. Så titta in imorgon om ni vill se :)

Ikväll har vi ätit middag och mer än så vill jag inte uttala mig om den här kvällen.

RSS 2.0