The way it used to be;










Helgen.

Igår (lördag) hade vi en riktigt mysig dag. Jag jobbade till ett, när jag kom hem så stod Nala redan och lagade lasagne och hade städat lägenheten, min gullis. Vid fem tiden kom Aja, Mache, lilla Mathez och Becca hit. Vi åt och umgicks och sen senare tittade mamma förbi. Kvällen ledde till att mamma och jag skjutsade Mache och Nala ner på stan och mamma och jag åkte tillbaka hem till oss och slocknade på soffan. Halv tre kom älskling hem, mamma och jag vaknade. Mamma åkte hem och jag hörde Nala berätta lite om kvällen tills jag insåg att det bara var två och en halv timme kvar tills jag skulle upp. Det resulterade i att jag försov mig en halvtimme imorse! Inte kul alls. Men sånt händer, får skylla på omställningen av klockan.

Efter jobbet åkte vi hem till Sanna och firade hennes födelsedag (egentligen fyller hon imorgon). Var där ett tag och sen åkte Nalle och jag med mamma till reno och hyrde film, sen vidare och tvättade mammas bil, sen tanka och slutligen max drive in. Hemma åt vi och såg en film. Nu har mamma åkt hem, gubben ligger i soffan och ser på tv och jag sitter här.

Imorgon ska jag försöka hinna med lite saker. Jag återkommer.

Vi är såna som i slutet får varann.

Det har varit en betydligt bättre dag idag. Älskling och jag har pratat ut och allt verkar solklart framöver. Han önskar att det blir tvillingar! ;) Hehe. Idag känns allt bara så perfekt! Gick hem till mumma och lånade telefonen och ringde mödravårdscentralen men där sa dom att det var stängt på grund av sjuk personal, får ringa på måndag! Vill ju så fort som möjligt veta hur långt gånget det lilla livet är. Går runt och oroar mig för att testet visade fel.. Men det kan det bara inte ha gjort. Mensen är så pass sen och allt stämmer ju in. Men den här situationen gör en lite förvirrad och orolig. Berättade för i stort sett alla igår, kunde inte hålla mig. Och det var bara positiva reaktioner! Mamma kan inte fatta att hon ska bli mormor och pappa lät jätte chockad. Men så är det, Emma ska bli mamma! Jag ber till gud att allt går vägen och att jag inte får missfall eller något.



Ska se tv och äta glass nu. Upp och jobba tidigt imorgon!

En gåva från Gud!

Idag har det hänt något helt fantastiskt, JAG HAR FÅTT VETA ATT JAG ÄR GRAVID!!! Tanken har snurrat länge i mitt huvud och idag fick jag det bekräftat. Jag har ett litet liv inom mig, en del av mig och mannen som jag älskar helt gränslöst. Från första stund som tanken slog mig har jag aldrig tvekat, det är så självklart. Jag kan inte se det som annat än att det är den finaste gåvan från Gud.



Jag tror inte att jag kan fatta det ännu. VI SKA HA BARN!! Jag är sååååå glaad!

Fest, ångest och inköp!

Kan börja med att säga att lördagen när vi var ute blev hur lyckad som helst. Vi fick med mamma ut till och med och hon drack! Haha, vi dansade och hade skit kul. Kvällen började som sagt hemma hos mig och Nalle. Mamma, Becca, Karin och Jennie kom. Sen kom också Elisabeth, Andreas och Mache! Jag var glad i hatten redan innan vi gick ut och alla blev fulla under kvällens gång. Rökte gjorde jag hela kvällen, men feströka är ok för mig! Kvällen vart lyckad men ångesten dagen efter var inte lika kul. Den där ångesten som alltid infinner sig när man vaknar med bakfylla. Jag sov till sex på kvällen! Men nu är man återställd och jag har kommit över det, -1000 kr på kontot, att jag sjukanmälde mig och hela den biten. Engångsföreteelse! Från och med nu kommer jobbet gå före fest, festa får man göra när man är ledig. Men ville så gärna fira Beccish födelsedag ordentligt! By the way så fick hon en fotfil och fotkräm av mig, haha. Fick låna lite pengar av mamma i sista sekund och dom har dåligt sortiment på konsum :P

Igår jobbade jag och träffade de personer från jobbet som jag träffade ute, haha. Lagom pinsamt det där varje gång! Men vafan, jag säger som jag sa hela lördagkvällen.. MAN LEVER BARA EN GÅNG! Hela resten av veckan är fullspäckad med jobb, ikväll jobbar jag kväll och sen jobbar jag imorgon, fredag, lördag och söndag. Hoppas jag får jobb måndag och tisdag också, sen är ju månaden slut. Cashen ska rulla in! Vi ska börja spara till vår resa :) ..som jag ser fram emot. Efter sommaren när kylan drar in över Sverige så drar vi till Addis!

Det har blivit lite mer ordning i Nuhamins rum nu, gardinerna har kommit och är uppsatta, Linnéas bord och stolar fick vi eftersom hon fick nya. Påslakan som matchar gardinerna köpte vi med (synd att vi fortfarande inte har någon säng som vi kan bädda). Men det kommer.. Lite leksaker köpte vi med. Och jag köpte ett sminkset till mig själv, skit billigt och skit mycket smink! :) Så nu slipper jag köpa smink på jätte länge. Nalle fick lite av det vanliga, en t-shirt, strumpor och ett par badbrallor!


Nej nu ska jag väl duscha och förbereda mig lite, börjar om typ två och en halv timme. Men har iallafall uppdaterat nu!


Becca 20 år!

Jobbade till klockan ett, skulle egentligen sluta halv två men jobbade in rasten. Sen drog vi till Becca, firade henne. Smörgåstårta :) Nu är jag hemma. Mamma, Karin och Jennie är här och så Nala såklart. Födelsedagsbarnet kommer snart! Ska med ut även fast jag börjar klockan sju imorgon, ångrade mig. Men ska hålla mig lugn. Bara nåågra glas vin ;) Måste ju fira 20-årsdagen! Mamma kör så vi drar hem i bra tid så jag får sova. Hoppas det blir kul!

Att jobba gör en positiv!

Chill dag idag. Fick samma pass ikväll som igår så jag börjar klockan 16. Sen jobba dag imorgon och söndag. Jobben rullar in ganska bra. De gilla vi. Så jävla underbart när man får lönen sen! Men jobben i helgen gör att jag inte kan vara med och fira Beccas 20-årsdag ordentligt. Ledsen för det.


Jag fattar inte hur en mamma på alla sätt och vis gör allt för att straffa pappan och fullständigt strunta i att det är barnet som blir lidande. Det är inte pappan hon straffar, det är barnet. Men det fattar hon inte. Och det hon inte heller förstår är att det är hon själv som förlorar på att gå emot domstolens beslut och sätta upp egna regler. Jag kan förstå henne på ett sätt - att det inte känns kul att lämna iväg sitt barn till pappan då han flyttat och även delar sitt liv med en annan tjej. Men ett beslut i tingsrätten är till för att följas. Tänk på det lilla barnet, var inte så egoistisk, tänk på att barnet behöver sin pappa lika mycket som sin mamma. Du försöker ta ifrån henne något behövande och älskvärt!


Ska göra mig i ordning nu, sen gå förbi mamma en sväng och handla på vägen hem. Och som sagt, jobba ikväll!

And now I live, fearless and protected

So here we are in the still of this moment
Fear is gone, hope lives on
We found our happy ending
For there's only love (only love)
And this sweet, sweet love




Nalle är iväg och övningskör med Bongan. Jag är hemma, tänkte duscha och laga mat. Ska jobba 16-21 ikväll, fick även ett pass på söndag :)

En underbar dag!

Kvällen igår blev mysig, pausen i Den rätte för Rosing sprang jag ner i affären och köpte vaniljglass och en massa frukt. Så det blev glass och fruktsallad till Andra avenyn! Smarrigt. Vid tolv-tiden igårkväll drog vi med mamma ut och körde en sväng. Så det blev inte alls sängen tidigt igår. Men jag kände mig ganska pigg imorse ändå.

Dagen började med att gå upp och sen gå till jobbet och att komma ut och mötas av solen gjorde mig glad! Nu är min deligering förlängd ett år till och det gick på en kvart. Att jag har fått bekräftat att jag får jobba där i sommar känns skönt. Sen efter så gick jag till affären och köpte lite frukost, sen hem och Nala låg fortfarande i sängen. Vi gjorde frukost och chillade lite här hemma. Sen stan och mötte pappsen, åt lunch och gick runt. Promenad hem till mamma en stund och sen hem till oss. Fick med oss ett plastbord och två stolar hem som vi ska ha på balkongen, jag har tvättat och skrubbat men vi ska snarast måla om dom.

Jag har verkligen slutat röka!!! Tar en snus emellanåt när nikotinberoendet blir för jobbigt och jag står faktiskt ut. Enligt mig handlar det lika mycket om vana som beroende. Im on my way to göra mig av med vanan OCH beroendet :P


Ska gå ner i affären och handla lite, vi ska göra goda mackor, se efterlyst och bara mysa! Hoppas att jobbet ringer imorgon, behöver timmar.

Pacman..

För övrigt så har jag de närmaste två timmarna suttit och spelat spel på nätet, pacman. När spökena äter upp mig och jag inte klarar längre än till nivå 2 så blir jag så otroligt förbannad. + att Nala är mycket bättre än mig. Jag är nog en dålig förlorare trots allt. Älskling är på bättre humör nu och de gilla ja! Han sitter och ser på två och en halv män nu och asgarvar, en av de serierna som går mest på vår tv. Synd bara att jag nästan har sett alla gamla avsnitt. Klockan 20 är det Den rätte för Rosing och därefter Andra avenyn så det ska jag vi titta på. Drar nog förbi mamma en stund när hon har slutat jobba. Sen är det läggdags, ska ju upp relativt tidigt imorgon. Tjing!

Familjen Elfasi.



Kan fortfarande inte riktigt fatta att Aja har blivit mamma och att hon har fött ut den lilla underbara varelsen. Det är helt fantastiskt! För inte alls så många år sen (känns det som) så levde vi rullan och drev runt på alla fester vi kunde komma åt. Men du har ju aldrig varit så som jag har varit. Du har aldrig varit den där supa-sig-redlös-typen och nästan lyckats varenda gång. Men på något sätt så låg vi ändå på samma nivå. Fan vad roligt vi hade den tiden! Nu har du lilla Mathez och har skaffat dig en egen liten familj. Jag är så glad för din skull, du har en man som är en av de få bästa i världen och en helt otrolig liten son som ni tillsammans har skapat och som ni tillsammans ska uppfostra! Den lilla guldklimpen.. Jag ser fram emot de dagar som kommer då ni vill ha barnvakt, jag ställer upp när som helst. På senare år så har vi glidit ifrån varandra och det hatar jag. Hoppas att vi kan hitta tillbaka och återfå den bra kontakten som vi hade. Vår vänskap har ännu mer att erbjuda ;)

Never ever let u down.

Idag har det varit en riktig slappdag, tråkigt väder och brist på sysselsättning. Men mamma var förbi på en kaffe och sen har jag badat och fixat mina naglar, känner mig fresh! Halvrolig stämning här hemma men jag försöker att hålla mig neutral och inte brusa upp för något. Jag vet att det är mycket för dig nu och jag förstår och respekterar att du inte mår bra. Men ibland är det svårt att hålla igen, du driver mig till vansinne ibland när du inte berättar vad som är fel o.s.v. Egentligen så vet jag vad det gäller men prata med mig!


Hoppas att stämningen är en aning bättre imorgon, då ska jag på möte för att förlänga min deligering och sen ska vi träffa pappa och luncha någonstans! Han blir fri på torsdag och då ska vi träffas ofta! Älskar dig pappa. Jag hoppas för ditt bästa (och andras) att du håller dig i skinnet. Vill inte förlora dig.

There's only Love.

Det var tänkt att jag skulle med Aja och Mathez på stan och fika idag och sen gå på mitt pass klockan 16. Men så blev det inte. Klockan 7 imorse ringde jobbet och undrade om jag kunde jobba dubbelpass, så jag var där på en halvtimme. Så jag har jobbat hela dagen och hela kvällen, det har varit stressigt. Men gud vad bra man mår av att jobba! Och solskenet idag gjorde en ännu gladare! Dåligt med jobb just nu men jag hoppas att det blir mer så småningom.

Jag längtar verkligen efter våren. Solen skiner och det är varmt nog att gå ut utan jacka. Och att jag ska få uppleva den här våren och sommaren med min Nala känns helt fantastiskt! Det är du och jag på riktigt, igen. Älskar dig!!!


..en viss tanke cirkulerar hela tiden runt i min hjärna.

Vad händer med världen?

Det händer så sjuka saker världen över att man kan undra vart fan världen är på väg. Jag tar så illa vid mig att höra alla hemskheter som händer. T.ex. de två mord  jag hörde om idag eller den mamma som torktumlade sin bebis till döds. Hur fan är en del människor funtade?!! Jag kan inte fatta hur man kan bli så sjuk. Man blir förbannad, stött och ledsen. Jag vill ha kärlek, glädje och lycka på jorden!

God mat och bra tv-program!

Var hos mumma en stund sen gick jag förbi Aja, Mache och Mathez. Sen hem och laga mat. Så nu har Nala och jag har precis ätit en jätte god middag; panerad fisk, potatis, sås och sallad. Ikväll är det tv-kväll här hemma på jungmansgatan 87! Wipeout och sanningens ögonblick :)

Söndag.

Becca lyckades inte igår, annars brukar hon faktiskt kunna övertala mig. Men jag pallade helt enkelt inte. Sorry gumman! Det var så otroligt skönt att bara va hemma. Älskling och jag beställde pizza och bänkade oss framför tv:n. Sovmorgon idag och känner mig mycket bättre än igår. Det får vara bra med alkohol nu, bränner massa pengar och gör bort mig. Inte värt det!

Just nu önskar jag bara att jag hade massa pengar (vem gör inte det?), men det är så mycket jag vill köpa. Framförallt Nuhamins säng, jag vill så gärna göra i ordning i hennes rum. Igår beställde vi lite från nätet, påslakan, gardiner och lite sånt. Det kommer bli super fint! Det är bara sängen som fattas..



Far och dotter, lika som bär.

En kväll på nunnan.

Igår var jag väldigt glad i hatten och det sätter sina spår dagen efter. Men ändå så tycker jag inte att jag mår så dåligt som jag annars brukar göra. Vi drack vin hemma och sen var vi på nunnan där ett band spelade. Nala tyckte dom var skit bra och jag var också med på ett hörn. På något sätt så bryr jag mig aldrig om jag skämmer ut mig när jag är där, hade det varit munken så hade det varit en helt annan femma. Synd att Becca inte var lika taggad som jag och Nala var men jag hade kul. Men idag är hon taggad och jobbar på mig att vi ska gå ut ikväll också men jag tror inte jag pallar det. Har inga cash till det heller. Får se vart kvällen tar mig.

Fungerande data.

Äntligen, då kan man åter igen fördriva lite tid och något jag har saknat är betapet. Ganska mycket har hänt under de senaste månaderna. En sak är att vi har fått vår soffa, den gör sig jättebra i vårt vardagsrum. Annat är att det är bestämt att Nuhamin ska komma hit varannan helg efter den 26:e april, så vi ska börja göra i ordning hennes rum inom den närmaste tiden. Det är prövotid under några månader men jag är övertygad om att det kommer gå bra. Något annat underbart som har hänt är att älskade Mathez har kommit till världen, så otroligt söt! Man får inte nog av dig prinsen!

För min del har det inte blivit mycket jobb alls den här månaden än så länge men jag hoppas att det blir mer så småningom. Är smått fundersam över hur det blir när hela stället blir omorganiserat, jag är inte förtjust i det. Men vem vet, det kanske blir bättre än vad det är nu.

Idag har jag och älskling tvättat, fett mycket tvätt men det går ganska fort när man hjälps åt. Ikväll kommer några hit och så ska vi dricka lite. Nalle är nere på systemet nu och jag ska städa!


Dataskärmen är på gång.

Om det blir som det är sagt så borde skärmen komma idag, ska bli skönt att kunna använda internet och sluta irritera sig över att man betalar för något som man inte utnyttjar. Nu är jag hemma hos Beccish, vi ska fixa lite och sen ska jag klippa mig.

RSS 2.0