Friluftsliv.

Igår var det en superdag! Älskling och jag åt frukost tillsammans, klockan 10 gick jag till jobbet och jobbade till 14. Efter hem en snabbis, bytte till mindre kläder och invigde mina nya snygga sandaler! Det var verkligen kanonväder, kändes som riktig sommar, träd har fått blad och blommor blommar! Sen gick vi hem till mamma och hjälpte henne i trädgården, jag räfsade i flera timmar (jobbigt) men det blev fint. Nala gick till Chris och jag stannade vid mamma. Åt kvällsmat där, mamma körde mig så jag fick ta ut min efterlängtade hårparfym! Men det var ingen som kunde va i min närhet när jag hade sprayat på mig det. Gick nämligen med mumma hem en stund men fick gå för hon mådde dåligt av lukten. Gick förbi Aja som också tyckte det var starkt, kunde ha stannat men bestämde mig för att gå till fotbollsplanen. Hade nämligen ingen nyckel hem och Nala var och spelade fotboll. Stannade där och såg när dom spelade och snackade med Chris som satt vid sidan av. Dj, Christian (tror han heter så) och Nala hade hittat ett gäng svenska killar som dom spelade mot. Nala trampade snett och var trött (dom andra med) så då gick vi hem. Låg i soffan och såg på tv. Jag somnade, Nala väckte mig och sa att jag fick gå in i sängen och sova för jag snarkade! Haha.

Idag har jag haft riktig sovmorgon, till halv 12! Har precis ätit frukost. Nala och Maxi ser på tv. Funderar på att sätta mig i solen på balkongen ett tag innan jag ska göra mig iordning för jobb halv 4! Blir det av att åka iväg och kolla på någon brasa ikväll? Det är ju valborg.. Får se vad vi bestämmer oss för senare.

Halo!

Vaknade inatt och var skräckslagen. Väckte Nala. Men efter en stund konstaterade vi att allt var normalt.

Nala hade uppkörning idag igen, jag var med och tredje gången gillt tänkte jag. Men han klarade det inte, skitsur blev han men får ta gullnosen som han är! Vidare ner till stan, frukost på mc donalds och så gick vi till baby proffsen och kollade på vagnar och lite annat! Men pappa ska köpa en vagn till oss, den är dock inte ny och jag vet inte hur den ser ut. Men varför ska allt vara nytt när det finns begagnat som duger? Och jag litar på pappa att den är fin, han har faktiskt bra smak ;) Sen drog jag hem och Nalle var kvar på stan, eftermiddag åkte vi med mumma till Willys och handlade för över 2000 spänn så nu finns det mat så det räcker :) Men fan vad jag är trött på att pengarna försvinner så fort man får dom. Är trött på att aldrig få nånting över. Antingen går det precis jämnt ut eller så ligger man back. Det suger! Men det blir väl bättre tror jag. Hemma packade vi upp varorna, Nala drog och spelade fotboll. Jag gjorde Nachos med grönsaker och melon och Nala kom med Maxi hem och så åt vi. Trevligt! Köpte även några doft-ljus idag på la vie, älskar den affären! Dom har vi tända nu och så ska vi strax kolla på andra avenyn! Myys!


För övrigt så har jag fastnat för Beyoncés låt - Halo.


Memories never die

En sån här solig dag får mig att tänka tillbaka på förra året när jag och Becca levde rullan i Sthlm ett bra tag ett antal gånger. Sen sitter jag här och lyssnar på Sofijahs låtar som också påminner för vi lyssnade mycket på dom. Jag gav mig aldrig trots att Becca var skit sur många gånger för att hon inte ville lyssna på skiten. Men när jag var otaggad till fest så försökte hon med alla tänkbara "skitlåtar" för att få mig med på kvällens bravader. Min donna! Fan va kul vi hade. Vi festade i stort sett varje dag (nästan), vissa dagar pausade vi för att jag låg halvdöd. Hemmafester hit och utgång dit. Vi hade alltid nåt på gång. Saker hände som vi ångrar men fan vilka minnen det är att tänka tillbaka på! Örby slott, farsta, rinkeby, vällingby, alby, flemingsberg, årstaberg m.m ;) Vi var oftare fulla än vad vi var nyktra! Mycket hände. Allt från en lyckad hemmafest till att vi slogs så att bloden rann. Helt sjukt. Men vi kommer aldrig, aldrig mer uppleva något sånt. Inget Sthlm (iallafall inte under samma omständigheter). Men guud vad jag kan sakna allt det där på något sätt. Vi hade så kul!



Såhär såg jag ofta ut under våra vistelser i Sthlm, även dagtid ibland. Haha fyfan, det är ju hemskt. Snacka om att mitt liv har gjort en totalvändning.

Can't do it without u.

Jag tog tag i mig själv igår och gick in och tog en dusch, därefter gick jag hem till Aja. Mathez var på jätte bra humör och Mache kom med mat till oss från restaurangen. Sen gick vi och köpte glass och tog en promenix. Det var mysigt. Men på vägen hem sen höll jag ärligt talat på att svimma. Jag fick lägga mig och älskling passade upp på mig ;) Det behöver man när man inte mår bra.

Idag sov jag också länge, sen var det bara att gå upp, klä på sig och borsta tänderna för Nalas uppkörning var klockan halv tolv. Vi promenerade till vägverket och jag trodde verkligen att han skulle bli godkänd, han körde kanon bra den här gången men det var precis som om gubben letade efter något fel för att inte godkänna honom. Han hade väl sina skäl kanske men man kan börja undra efter pratet som varit med att trafikskolor och vägverk bara håvar in pengar och sen med tanke på hur bra han körde idag. Gubben sa dock att det var mycket bättre denna gången. Bara att hålla tummarna för nästa gång som blir på tisdag nästa vecka. Vi promenerade hem, gick förbi affären och sen hem och laga makaroner med falukorv. Helt slut var jag sen, sov ett bra tag. Nu är jag vaken, Nalle och Maxi gick precis iväg, skulle handla och hämta ett paket på posten (undrar vad det kan vara?) :D Återstår att se när han kommer hem. Troligtvis blir det grillad kyckling och potatissallad ikväll, får äta lugnt så man inte får en glasbit i käften.


Helt ärligt så undrar jag hur länge det här ska fortsätta. Jag känner mig konstig och helt orkeslös, trött och mår illa emellanåt. Jag hoppas att det kommer avta och inte bli värre, försvinner det inte och blir värre så kommer det inte resultera i annat än att jag får sluta jobba. Jobbar hel dag imorgon och jag undrar hur fan det ska gå... (?)

Ska ta ett bad nu innan gubben min kommer hem! Hejda

Boring

Idag mår jag inte bra och har inte lust med nånting. Fick tvinga mig upp ur sängen. Inget känns kul idag, allt känns bara tråkigt. Får väl se vart dagen tar mig, i guess.

Förändring till något underbart och bättre.

Ytterligare några dagar har gått utan att jag har haft varken lust eller ork att skriva något. Under dom senaste dagarna har jag tänkt mycket på "mitt förra liv" och allt som det inkluderade. Mitt vilda liv är över, nu gäller det bara lugn och ro och ansvar. Jag kan inte längre spontant bestämma mig för att gå ut och ta några öl eller något liknande (som jag förr var van att kunna göra). Sthlmstiderna har jag tänkt på mest av allt, det vill säga med vänner, alkohol och killar. Varken alkoholen eller killarna är längre aktuella, och inget jag saknar. Jag har nu min Nala som jag under flera år har längtat efter att få tillbaka och han och jag ska nu ha barn. Och det är något jag är väldigt, väldigt glad över! Men vännerna.. ja, vad hände med dom? Två försvann spårlöst och kommer aldrig mer gå samma väg som jag. Men jag har med tiden insett att det nog var meningen, annars skulle det inte blivit såhär. Tycker bara att det är så otroligt tråkigt att bara skiljas åt. Vi har haft så roligt genom tiderna.. Det är sånt som alltid kommer leva kvar.

Det spontana livet jag levde i Sthlm för ett tag, där jag struntade totalt i allt. Jag levde livet bara och tog emot det livet hade att bjuda på. Och visst var det kul, superkul! Men jag skulle för inget i världen byta bort det jag har nu. Mitt liv har förändrats till något absolut underbart och det är det bästa som har hänt mig. Min stora kärlek och det lilla livet jag har inuti mig. Så mycket kärlek att det inte går att beskriva! Jag är såå redo för detta, jag är färdig med allt annat. Jag är LYCKLIG nu.


I söndags var vi hemma hos Aja och dom på middag, det var trevligt. Igår jobbade jag och sen tog jag och min älskade det lugnt hemma, vi badade och hade det mysigt för att sen krypa ner i en renbäddad säng. Finns det något skönare? :)

Nu är han iväg och övningskör, för han klarade inte uppkörningen. Det blir nya tag på torsdag! Hoppas att jag är ledig så jag kan följa med även den här gången..

Ledig onsdag :)

Mådde pest i början av dagen. Mådde illa som fan när jag vaknade. Låg kvar när älskling gick upp och somnade om typ två timmar. När jag vaknade så mådde jag fortfarande illa men det kändes lite bättre. Gick upp och satte mig i soffan och åt skorpor, tack gud för att det finns något som lindrar det hemska illamåendet. Tur att jag var ledig idag, hade aldrig pallat jobba. Sen åt vi lunch, jag målade naglarna i solen på balkongen och då ringde Aja. Så vi bestämde att vi skulle gå ner på stan. Hon och Mathez kom hit sen tog vi bussen. Gick förbi Beccas och Maches jobb där jag smällde i mig en BIG kebabtallrik. Allt slank ner utom den stackars lilla peperonin. Mathez var gnällig och hungrig men somnade efter en stund. Vi gick runt lite och handlade gjorde vi. Sen bussen hem. Ingen hemma när jag kom hem men efter några minuter hörde jag nyckeln i låset och min underbart glada kille kom in genom dörren (ironiskt). Nu är han och spelar fotboll och jag poppar musik och har gjort köttfärssås. Får ta vara på tillfället då jag inte mår illa. Köpte mera skorpor och citron/ingefära te när vi var på stan, har hört att det ska vara bra. Har haft lite ont i magen idag med, det växer så det knakar där inne ..som barnmorskan sa! :P Nu ska jag hem till Aja och dom igen och umgås lite. Men har som sagt gjort klar köttfärssåsen ifall tjurskallen kommer hem innan mig. (Älskar dig gullis!)


Blä!

JAG MÅR ILLA ...

Hello sunshine!

Tidigare idag mådde jag jätte illa, men klarade mig från att kräkas. Jag vet inte vad jag gör om graviditeten kommer påverka mig på så sätt att jag kommer kräkas varje dag eller så som många gör. Så jävla trött har jag blivit också! Men nu är det lite bättre och känns som att jag pallar gå till jobbet till halv fyra, tänker på att det är storhelg också, man vill inte sjukanmäla sig när det handlar om typ dubbel lön. Hoppas att jag mår bra resten av helgen med, jag har även jobb lördag och söndag då det också är storhelg!

Nalle och jag har ätit lunch på the balcony och solat ett tag. Solen är riktigt stark när man sitter still och har den rakt emot sig. Jag gav upp och gick in när jag började känna mig yr :/ Min sötnos somnade här på soffan alldeles nyss. Det sägs ju att man blir trött av att vistas i solen :)

Ett steg närmare..

Igår gjorde Nala teoriprovet och..HAN KLARADE DET!! Ett steg närmare målet, är stolt över dig älskling. Nästa vecka är det uppkörningen! Är helt övertygad om att du har ditt körkort på tisdag. Du har längtat efter det så länge, det är dags att leta bil. Perfekt att du har körkort och bil när bebisen kommer också. Vi klarar allt.

Efter allt vi har gått igenom tillsammans så hittade vi tillbaka till varandra, barnet är vårt öde. Guuud vad jag kommer älska den lilla krabaten. Men är sjukt nervös och rädd inför förlossningen redan nu. Men i det skedet har man inget val, det ska ut och det är bara så. Jag kommer skrika över hela Gotland. Men det är länge kvar, behöver inte oroa mig riktigt än :P Hur som helst så kommer det vara värt det.



Jobba 13-21 ikväll. Ska inte jobba på huset utan ute.. Får se hur det går.

This is the real deal!

Mödravården igår, älskling och jag gick upp kl 6 för att vi fick en sån tidig tid. Det gick bra! Men den barnmorskan vi träffade där tippade på att jag är i åttonde eller nionde veckan. Det blir lättare att se sen senare, det är fortfarande så litet. Vi pratade mest om tobak och alkohol och sånt och sen fick vi lite broshyrer och en bok. Vi ska dit den 5:e maj igen! Efter så promenerade vi längs ringmuren upp till stan, köpte folsyra tabletter på apoteket och frukost på coop. Därefter gick vi hem till mamma och åt frukost där! Nalle drog till sjukgymnasten och vi åkte och handlade. Halv fyra började jag jobba! När jag kom hem efter jobbet överraskades jag med pizza! Fick även mitt paket på posten igår som älskling hämtade ut. Mitt hjärta.

Ledig idag, Nala och jag åt frukost på balkongen. Hur mysigt som helst. Har riktiga vårkänslor nu verkligen. Bongani kom och hämtade Nala för att övningsköra och jag städade lägenheten. Vid halv ett gick jag hem till Aja och hon, jag och Mathez tog bussen ner till stan, käkade lunch och gick runt lite. Sen bussen hem igen (trodde vi), efter en liten bit fick vi gå av, Mathez var arg och hungrig och bussen var full. Så Aja fick amma i en busskur.. Så kan det bli. Vi promenerade hem, Nala mötte oss så gick vi och handlade. Vi har nu ätit tacos och ska chilla. Just nu sitter han i soffan och sjunger! ;) Han gör mig så lycklig!



Lör-Sön

Jobbade 7-10 både igår och idag, inga timmar att hurra för men när man bor så nära så gör det ingenting. I längden blir det ju en del. I gårkväll var mamma, mumma och Nea här, Nala gjorde lasange som hela familjen älskar. Innan det så plockade jag, mumma och Nea massa blåsippor, vårkänslor!! Sen tog jag det bara lugnt resten av kvällen, Nala drog ut och jag la mig tidigt. Efter jobbet idag var jag förbi Aja och Mathez (liksom igår). Sen mötte vi Nala i affären och gick en promenad. Sen hem till mamma en sväng, sen vidare på en promenix och sen åkte vi och grillade korv vid stranden. Vi hade hopp om att det skulle vara lika fint väder som igår då man nästan kan säga att det var sommar! Men sån tur hade vi inte. Frös en del men det gick an ändå. Mysigt. På vägen hem åkte vi förbi pastavagnen, jag och älskling intog våra platser i soffan, åt och såg På rymmen med pippi. Haha, vi båda somnade. Men nu är vi vakna igen. Grubblar över hur jag ska kunna somna inatt, det är tidigt upp imorgon, mödravården kl 8!




Fan vad förbannad jag blir att jag inte kan hitta sladden som för över bilder från digitalkameran till datan...

Babylove

Jobbade hela dagen igår, var nervös innan på grund av om organisationen på jobbet men jag klarade dagen. När jag kom hem så gjorde vi tacos och en stund senare somnade både jag och Nala på soffan. Vaknade vid halv tolv då vi traskade in i sängen och sen sov vi till halv åtta imorse, så vi har sovit ut ordentligt! :) Ledig idag och det har varit super skönt.. Var hos mumma och hjälpte henne lite i trädgården, sen kom Nala så åkte vi till katthemmets loppis och mitt jobb för att fylla i T5:an. Sen hem, alla filmer utom en av de åtta filmerna vi köpte på katthemmet till Nuhamin funkade. Kanonpriser! Vi tog även ut sex dvd-filmer till Nuhamin så nu har hon filmer så hon klarar sig när hon kommer hit :P


Under dagen har jag haft små små blödningar och magont vilket är skrämmande. Oron bara växte inom mig så jag och älskling bestämde oss för att åka ner. Men allt såg normalt ut och vilken känsla det var att se ultraljudet! Det som ska bli vårt barn! Hon konstaterade också att jag är i vecka 6+1. Rädslan lättade något när hon berättade att det såg bra ut, att hon såg hjärtljuden och att det faktiskt är vanligt med småblödningar och lite smärta. Så länge jag inte får en blödning som liknar mens så ska jag avvakta. Har fått en tid på mödravården på måndag! Jag ber till Gud hela tiden att det ska gå vägen det här, vårt kärleksbarn! ♥




VECKA 6:

Bebis:

Ditt embryo är mellan 2 och 4 millimeter långt. Man mäter embryot från rumpa till huvud. Den har huvud, bål och ett anlag till hjärta. En del hals och bröstsegment har utvecklats till armar. Denna vecka är både öron- och ögonanlag synliga. Med ultraljud kan man redan nu se hjärtats tickande.


Du:

Nu är det dags för dig att ringa till mödravårdscentralen, MVC, för att boka tid för inskrivningen. Du kan ha gått upp eller ner i vikt, beroende på om du har kräkts eller ej. Dina kläder känns för små, brösten känns svullna, du har halsbränna, du känner av trötthet och du kan få förstoppning.


RSS 2.0