♥ Linnéas 6-årskalas!


Jag passade på att behandla Eliyabs skorv genom att smörja in hans hårbotten med olja innan det var dags att promenera hem till mamma för att vara med på Linnéas kalas.

Vi var först på plats!


Det blev inte alls många bilder på själva kalaset då jag mestadels låg i mammas säng och ammade. Men jag fick till den här bilden iallafall, på Linnéa och en av hennes bästa vänner Cimone. Jag hade tänkt mig en gruppbild, men men.. Linnéa ser nöjd ut :)


Aja och Mathez var också där :)

Jag och Eliyab blev ensamma kvar efter att alla gäster hade gått, vi åt middag tillsammans. När Eliyab sov så tog jag igen lite tid med Linnéa..


Vi pysslade med pysselboken som hon fick i present av en av hennes vänner..


Vi spelade grimars-spelet på vårt egna lilla sätt..


Och så tog vi lite bilder :)


Älskar dig lillasyster! ♥

♥ Riktig myskväll..


När vi kom hem till mamma så var det full rulle, Linnéa hade sin kompis Ellie där. Men trots lite skrik och höga röster så sov Eliyab vidare en bra stund..


Vi gjorde tacos som var helt underbart gott, länge sen sist!


Vi umgicks..


Linnéa fotade Eliyab massor och fick till en kanonbild! :)


Vi gjorde godispåsar till morgondagen då Linnéa har bjudit hem sina vänner på 6-årskalas!


Eftersom Eliyab och Mathez är för små för godispåsar så ville hon göra varsin påse till dom med ett gosedjur i istället!


Sen ville hon hänga upp alla påsarna i taget.
Linnéas kalas, Linnéa bestämmer :)


Myspys i soffan..


Sen kom Nallegubben..


Som vanligt så pussade jag en massa på min lilla prins.


Här tror han att han ska få tutt, så han är påväg att ge mig en kyss istället för en puss ♥


Jag fick ett infall och gjorde flätor i hela håret.. (Måste till frissan!!)


Efter film, prat och kvällsfika så klär jag på en sovande Eliyab och vi beger oss ut i snöstormen för att tassa hemåt..

♥ Lördagsmys.


Nu ska vi gå hem till mamma och Linnéa och ha lite lördagsmys.. :)

♥ Nappflaska..


Jag har testat mjölkpumpen första gången "på riktigt" ikväll och det gick kanonbra! Har inte behövt innan, egentligen inte nu heller. Gjorde det mest för skoj skull för att testa och se om Eliyab tog den..


Som förväntat så tog han flaskan direkt och den var tom inom loppet av några minuter, fick ändå ge honom bröstet.. Hungrig kille efter att ha sovit i flera timmar.. ♥

Nu ska jag knoppa!
Godnatt.

♥ Dagen i bilder.

Eliyab sov skapligt inatt men vi somnade sent vilket resluterade i att det blev en lång sovmorgon som vanligt. Men sover man till klockan tre vet jag inte vad jag ska kalla det. En trött skrutt väckte jag klockan 15. Han har såklart varit vaken emellanåt och ammat, men har därefter somnat igen.


Efter lite mys och ännu en sovstund bestämde vi oss för att gå och hälsa på Aja, Mathez och Mache. Så det gjorde vi.


En glad Mathez i bara blöjan kommer springande när vi kommer in. Jag sätter på honom västen som jag har med mig till honom som han egentligen skulle ha fått för länge sen. Han dansar och tjoar.


Han är inte bara otroligt söt, han har en enastående personlighet också :)


Det är fart och fläkt i den lilla mannen också vill jag lova! Här vet jag inte riktigt vad han gör. Glad är han iallafall :)


Eliyab lånar Mathez fina myshörna som Aja har gjort i ordning i hans rum.. Han ligger och sprattlar och tittar.


Mathez tyckte mitt armband var väldigt roligt och Eliyab somnar gott hos mig straxt innan vi ska gå.

Vi gick till affären, handlade lite. Ringde älskling som var påväg hem. Vi gick emot honom och så gick vi tillsammans.. Vi har ätit goda toast och Eliyab sover fortfarande! Är lite orolig att han inte mår bra eftersom han har sovit i princip hela dagen. Men så gör bebisar har jag hört så det är nog ingen fara.. Undrar om jag får sova något inatt? ;)

♥ Gårdagen..

Promenerade bort till mumma för lunch och umgås. Aja och Mathez var också där, jätte trevligt hade vi! Det är inte klokt vad sorken växer, han springer runt som bara den med sina små ben. Gullunge! Jag tog sällskap med dom till affären och gick sen hem. Såhär har kvällen sett ut.

Vi kommer hem, jag ammar Eliyab och fixar lite. Sen kommer Nalle hem med sina grabbar.


Dom dricker lite bira och lyssnar på musik. Jag och skruttis hänkar, fast ingen bira för oss förstås.

Jag lagar min favoriträtt..


Och Eliyab håller mig sällskap såklart..

Vi äter middag..
Sen går alla hem och jag och Nalle ser andra avenyn på webben.


Eliyab pratar och myser lite med pappa och sen kryper vi ner i sängen.


♥ Lite shopping.


Vad kan det vara?? :)

 
Inget mindre än två gräddbakelser! Det gillar vi, blir fint i sommar!


Och här har vi min fina pojkväns rumpa. Haha!
Syftet med bilden är att jeansen också blev hemklickade från bubbleroom :)


♥ Up and downs.

Sometimes.

Nej, mitt liv har inte rasat samman. Hur ska det kunna göra det förresten?..

ELIYABLO ♥ 

♥ Där sprack det..

Det gör så ont just nu. Innuti.
Jag har panik- och ångest känslor,
samtidigt som jag känner mig helt tom & bedövad. 
Jag känner igen det här..

♥ Onsdag.

Lille skrutt ligger och ser på MTV och lyssnar på Beyoncé. Hahah! :p
Han börjar bli så stor min lilla kille! Älskar honom så vansinnigt! ♥


Saknar, saknar, saknar ER! ♥

♥ Lite egentid.

Varmt bad, ligga och filosofera en liten stund. Fila fötterna, smörja med fotsalva. Smörja in resten av kroppen med god lotion. På med myskläder och slänga ihop håret i en fläta. Det var guld värt kan jag säga!

Jag börjar bli trött på vinter och snö, längtar enormt efter våren!

Träffat pappa idag och Eliyab har träffat moffa! Det var på tiden :)

Jag ska köpa mig en dagbok som jag kan skriva i när jag känner för det utan att nån kan läsa eller yttra sig. Skönt att skriva av sig exakt vad man har på hjärtat utan att behöva tänka. Här vill man ju inte skriva allt för privata saker. Tänk alla dessa dagböcker jag skrivit under min barndom/tonår, omkring 20 stycken. Som jag sen fick för mig att klippa sönder och kasta. Såhär massa år efteråt hade det varit kul att läsa dom..


Älskling bakar baguetter och gör middag. Jag ska läsa en mama-tidning och försöka koppla av lite till...


Tidigare idag med nalle puh dressen, syns knappt men ändå..
Mössan är dock lite för liten men det gör inget för han avskyr den! :p
Han har lyckats fått ett litet rivsår på ena näsvingen, även fast jag så noga med att klippa hans naglar. Fast så som han har börjat fäktas så är det lätt hänt ;) Han vänder sig på sida helt själv nu och för nån vecka sen när jag vaknade låg han på mage och sov (!!). Det gäller att passa upp nu. Skrutt! ♥

♥ Back on track!

Jag har haft några deppdagar, men nu är jag back on track igen!

Lillasyster fyllde år igår och sen har jag bara umgåtts en massa med mamma! Inte bara jag, Eliyab med förstås. Träffade moffa igår och det var kul, han har alltid varit en stor person i mitt liv. Känns bra att allt är som vanligt igen. Tänkte lägga upp lite bilder men har glömt kameran hos mamma, får bli vid ett senare tillfälle. Kanske.

Nu vill jag umgås med min man innan lilleman vaknar.

♥ ???

Hur fan är det möjligt?!!!??


♥ Mammas hjärta!

Lilleman ligger just nu och sover i sin egen säng. För första gången. Men att han ska sova där om nätterna känns alldeles för tidigt för mig, vill ha min lilla skrutt nära. Plus att det är smidigare och lättare att amma då. Och det är mysigt framförallt! ♥

Precis ätit, det är inte ofta jag kan sitta helt lugnt och äta. Eliyab brukar vara vaken.. Mamma kommer förbi på fika snart! Min mamma är bäst! Såhär bra relation som vi har nu har vi aldrig haft tidigare. Älskar dig!! ♥

Later!

♥ Andra hand, igen?

Igår städade jag garderoben så nu är det ordning där inne igen, annars var vi bara hemma. På kvällskvisten tog jag en promenad med Eliyab. Men det var nästan så jag vände och gick in igen, kallt! Det blev en liten promenad iallafall.

Verkar som att vi kan få en lägenhet i andra hand. Vi fick ju inte den andra som det var förstahandskontrakt på, även fast det var så nära.. Irriterande! Tar vi den här i andra hand så får vi även pröva på hur det är att inte bo på gråbo, ha! Vi får se..


Vissa saker kan verkligen driva mig till vansinne......................

♥ Fredagsmys..

En och halv timme promenad, känner mig som ny! Positiv och glad.
Sen blev det fredagsmys hos mamma :)


Eliyab tycker om att sova hos mommo! ♥

♥ Skrutt..

Älskling och jag såg på en jätte bra film till sent inatt, Eliyab var också vaken med oss. Han somnade till och från men mer än så var det inte. Gick upp ganska sent idag efter massa mys. Nala gjorde firrfirr, gott!! Dansade med Eliyab till musik och han somnade som en stock. Skruttis.


Jag vill ha förändring! Jag vill gå till frisören och klippa, färga, slinga!!
Det är då fan att det ska kosta skjortan!


♥ Back in the days.

Jag tänker att allt som händer har en mening och visst kanske det är så. Gud finns med mig, jag har det jäkligt bra och jag mår jätte bra. Men som alla andra så har jag dåliga dagar, då man känner sig lite nere och tänker på sånt som man saknar. Det finns två jag saknar. Innerligt. Ni vet vilka ni är. Niki & Jenni. Jag saknar er mer än vanligt idag. Det kan vara en låt, en plats som väcker minnen till liv eller ett minne som spontant dyker upp i mitt huvud. Saknar er gör jag varje dag men just då är saknaden starkare, som just nu. Kan inte förstå hur det kunde bli som det blev än idag. Vi som hängt ihop så länge, i med och motgångar. Minnen finns i överflöd. Anledningen till allt vet vi allihop. Men tillbaka till det där om att allt som händer har en mening.. Där brister min tro på det. Vad var meningen med att ni försvann ur mitt liv? Ni var en del av mig. Tomrummet finns där och det kommer alltid vara där, ingen kommer kunna fylla upp det. En sån stark vänskap hittar man bara en gång.

Med det här inlägget vill jag inte gnabba om anledningen till allt det här för det har jag gjort tillräckligt. Jag vill bara på något sätt försöka uttrycka min saknad. Över ett år har gått.. Jag tänker ofta på hur det hade varit om allt inte var så komplicerat. Jag blir ledsen när jag tänker på att mina bästa vänner inte kommer vara en del av min sons liv och att allt blev så jäkla fel.. Det är ju er jag vill ringa och beklaga mig till när Eliyab gnäller och inte vill sova och att jag är trött, det är er jag vill promenera med när jag är ute och går med honom, det är er jag vill gå i affärer med när han behöver nytt i garderoben.. You name it. Hur som helst, jag saknar det som har varit, jag saknar det som kunde ha varit, JAG SAKNAR ER!..


Hur länge sen är inte det här? Vad gör vi för nåt? :p


Också ett bra tag sen.. Jennis födelsedag! Vi kan ju blunda för att jag hade en så uringad klänning att pattarna är påväg ut.


En höstdag som jag minns lika väl som igår..

♥ Lite av vad vi har gjort..

Tisdag:
Promenerade med Eliyab ner till stan, mötte Nala och sen gick vi till familjerätten. Faderskapet är nu fastställt. Därefter handlade vi och promenerade hem, halvvägs kände jag att jag hade gått mer än vad min kropp är van vid och gick långsammare.. Det resulterade i att Nala gick med Eliyab typ 5 meter före mig och jag fick gå och ropa att han skulle vänta på mig, ingen empati alls för att jag var trött i benen. Haha!

Mamma och Linnéa kom och åt kvällsmat med oss och dom hade med sig en present till Eliyab. Det är helt sjukt att han redan kan ha storlek 62.

Är den inte fräsig? ;)

Onsdag:
Planerna höll på att bli inställda efter en natt med en ledsen lilleman, jag kände mig helt slut. Är inte van vid det, han brukar sova ganska snällt om nätterna. Lite senare på dan ryckte jag upp mig och vi gick hem till mumma där nästan alla var och åt mat och efterrätt. Trevligt! Sen mötte vi älskling vid affären, handlade och gick hem. Vi såg film och tog det lugnt. Tänkte vika tvätten som Nala tvättat på dagen, diska och plocka upp lite efter att lilleman somnat. Men så blev det inte, han somnade.. Men så fort jag gick ut ur rummet så vaknade han igen. Jag tröttnade på att gå ut och in hela tiden så jag slängde mig i kojan för natten. Har börjat med magdropparna, får se om det hjälper.. Tror minsann att han har magknip, att det är därför han är ledsen och vill ha min närhet hela tiden. Han har börjat tappa hår också min lilla skrutt.


Här har vi vår söta son när han ligger och chillar :p.


Jätte trött men vaken ändå..

Idag tänker jag gå en promenad, tvätta det som Nala inte hann tvätta igår & sen gå och hälsa på Aja och Mathez. Eliyab sover just nu, hoppas han är lite gladare när han vaknar. Han brukar ju va glad min lilla sork! Kärlek!

♥ Elisa på besök..

Jag älskar att fika! Dricka te och babbla massa :) Elisa har varit och hälsat på oss idag och Eliyab har dressen han fick av henne, fortfarande lite stor men ändå jätte fin i den!




Titta! Jag lyckades fånga ett litet smile tillslut :)
Han börjar bli rund min lilla skatt.. ♥

♥ Hope..

Jag ber till Gud att vi får lägenheten...

Jag vill ha en alldeles egen lägenhet som jag kan inreda och veta att jag inte blir av med. Imorgon får vi veta! Jag hoppas och håller tummarna..

♥ Problem är till för att lösas.

Jag och Eliyab har spenderat hela helgen med mamma och Linnéa. I fredagskväll kom Angelica också förbi och det var hur trevligt som helst! Idag har vi shoppat lite (fick en hel del för bara 20 kr) :p. Vi åt på max och sen var vi hos Sanna och fikade. Aja, Mache och Mathez var också där, det var full rulle. Mathez har börjat gå och jag fick se det ordentligt idag, häftigt! Tänk när Eliyab tar sina första steg... Då känner man sig nog lagom stolt som mamma!

Jag har försökt flera gånger ikväll att få Eliyabs leende på bild men inte lyckats. Det värmer så i mammahjärtat när han ler och han är så fin! Vi har meckat han bra, som Nala säger.. Haha! :)

Motgångar stöter alla på mellan varven. Genom mina dar har jag varit med om mycket, gjort misstag, förlåtit mycket som många andra aldrig skulle klara, sett ljuset i mörkret och även varit på botten. Jag är inte omöjlig som person, problem är till för att lösas. Försöka och finna, det viktigaste är att man når resultat. Man känner själv hur mycket man kan ta och när gränsen verkligen är nådd.. Men som sagt, jag är inte omöjlig. Idag kan jag säga att jag är stark! Och det är vad jag gått igenom som har gjort mig stark. På gott och ont så kan jag uppriktigt säga att jag är otroligt glad över alla vägar jag valt, trots jobbiga situationer. Hade jag inte valt det som jag valt skulle jag aldrig befinna mig under de omständigheter jag gör idag. Jag har aldrig varit lyckligare!

Igår blev jag väldigt glad, av vad kommer märkas tids nog. Denna mening från rätt person får en att känna glädje i hela kroppen.

Higher.. Jag gillar den! Sitter med lurarna och lyssnar, lilleman ligger här i soffan brevid och sussar gott. Kan tänka mig att han strax vaknar och vill amma, för att sen somna om igen.


Jag har blivit en nattuggla igen men nu är det sovdags!

♥ Lite nytt :)








Det ska jag hämta ut på posten imorgon + lite till.. :)


♥ Nässug.


En jäkligt bra uppfinning!


♥ Bvc-kontroll.

Idag sov vi så länge att vi inte hann gå till bvc, som tur var så fick vi skjuts. 650 gram har han gått upp och lite över 2 cm längre har han blivit på bara två veckor! Storlek 50 är nu för litet. Jag vill stanna tiden för det känns som att den går för fort ibland, men samtidigt längtar jag framåt, tills dom första orden osv.. Han har börjat "prata" lite nu, gör ljud ifrån sig och ler riktigt. Då smälter jag. Han har förändrats mycket i utseendet också tycker jag och jag får ofta höra att han är lik mig och det trodde jag aldrig. Jag trodde han skulle få allt efter Nala men icke! :)

Jag längtar efter våren, promenera i skogen med vagnen, höra fåglarna kvittra.. Mysigt!!

Nu vaknar lilleman, gotta go! ;)

♥ Pulkabacken..

En dag i backen, barnen inklusive mamma och Nala åkte.. Jag frös som aldrig förr och ville bara va inomhus egentligen. Men man får offra sig för ungarnas skull, för dom finns det ju inget roligare såhär års. Eliyab sov sött i sin vagn.

Nu ska värmeljus tändas och vi inväntar varma pannkakor med sylt och grädde, gott!


♥ Everything i do, i do it for you.

Äntligen bild tagen som vi ska skicka in till tidningen.


Jag älskar er!! ♥

RSS 2.0