♥ Eliyablo!

Nu går det snabbt.. Eliyab tar krypsteg och han ställer sig upp mot saker. Saker och ting går snabbt som blixten och det gäller att vara mycket vaksam! Innan har han bara ställt sig på knä, men nu ställer han sig upp på benen upp mot soffan, i sin säng, han har även försökt sig på stolar. Ibland går det inte riktigt hela vägen och så ramlar han och slår sig, försöker vara där och förhindra men ibland går det lite illa ändå..

Igår var vi på BVC på 9-månaderskontroll och det gick hur bra som helst! Kurvan ligger jättebra när det gäller både vikt, längd och huvudomfrång. Det blev även lite lek för att kolla hans utveckling, att han kan hålla två saker samtidigt osv, gick super! Sköterskan sa även att han är väldigt framåt när det gäller jollrandet, talet.. Tycker mycket om vår BVC-sköterska!

Annars har vi inte gjort mycket. Blivit mycket tid nere hos mamma där hon och moffa håller på och tapetserar för fullt! Känner mig väldigt sugen på en förändring här hemma med, men det får vänta.. Planering :)



Nu ska jag skippa burkmaten och så ska lillkorven få äta den mat som vi äter, utan salt förstås! Ikväll fick han smaka injera och gud vad han tyckte det var gott! Han blev så förbannad när han inte fick mera. Vill ju ta det lite lugnt i början! Han är matglad min älskling, riktigt! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0