♥ Några dagars uppehåll.

Har varken haft tid och lust att blogga de senaste dagarna, där finns ingen speciell anledning till varför. Vi har bara haft annat för oss helt enkelt. Dagarna har bjudit på både regn och solsken och vi har gjort det bästa av dagen oavsett väder.

Helgen blev kanonbra. Grilla, mysa, umgås, vin, utgång.. Jag hade trevligt! Ibland behöver man ut, träffa folk och mingla lite, det kan jag vara oerhört bra på! :) Det märks verkligen att det är sommartider nu. Det var smockfullt med folk på munken, nästan lite för mycket kan jag tycka. Men kul var det som sagt ändå.

Igår när det regnade så spenderade vi dagen inomhus. Storstädade lägenheten och busade med lilleman. Vad han har blivit stor alltså, han växer och utvecklas mer och mer för varje dag som går. Nu är han inne i en period då han kommit på att han har en tunga så han räcker ut den nästan hela tiden, kan se väldigt roligt ut :) Och rullar gör han, flera varv. Snurrar och flyttar på sig. Och försöker komma framåt genom att jobba som tusan med benen. Undrar när min lilla solstråle börjar krypa? Han är på god väg iallafall även om det kanske tar ett tag till. Ska börja träna honom att sitta nu för det har han inte riktigt fått in snitsen på ännu, han blir framtung och ramlar framåt. Dags att byta till sittvagnen med snart, han har blivit så lång så det är knappt så han får plats i liggvagnen ;) .. Min lilla älskling. Ögon som man kan drunkna i och en personlighet som inte kan få en att sluta le.

Idag har vi varit hos mumma på bullkalas. Eliyab tittar på bullen och följer den med blicken enda tills man har stoppat den i munnen. Ibland börjar han smacka. Klart han blir sugen, han vill ju också ha. Tänk när han kan äta vad som helst, tillsammans med oss. En promenad blev det innan vi gick hem. Efter en burk katrinplommon och en flaska välling sover nu lillkungen gott. Tog dock en bra stund att natta honom ikväll. Man kan ju inte alltid somna fort som blixten. Det är nästan så man själv slumrar till när man ligger bredvid..

 

 
Du är det bästa som någonsin har hänt ♥ ♥ ♥ !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0