♥ Torsdag.

Idag tog jag mig samman och gick till begravningsbyrån för att välja ut en gravsten till pappa. Inom två veckor får jag ritningar hemskickade för att se om jag blir nöjd med vad jag valde eller om jag vill göra några ändringar..

Fortfarande känns allt så avlägset, konstigt, oförståeligt. Över en månad har gått sen pappa lämnade oss.


Vardagen måste rulla på ändå.. Och det gör den med en livlig Eliyab som nu går mot 17 månader.. Hela förra veckan var han hemma från dagis på grund av magsjuka med följd av förkylning och hosta. Han har fått hostmedicin så nu är han igång i dagisrutinerna igen! Alltså blev det inte något jobb för mig förra veckan heller. Men imorgon är det första april och ny månad, ska kämpa för att få jobbtimmar! Att jobba är bra för mig.

Eliyab förändras hela tiden. Han har fått ett jäkla humör, kastar och slänger sig på golvet när han inte får som han vill och då vill han att man ska tycka synd om han. Han testar en när det gäller mycket och jag försöker stå på mig. Jag är vuxen och jag bestämmer, det vill jag att han ska lära sig. Men sen måste man ju kunna kompromissa ibland. Då vi bor på andra våningen så är det två trappor ner när vi ska gå ut och två trappor upp när vi ska hem. Och han envisas med att han ska gå ner själv och gå själv upp. Det hinns inte när vi har bråttom ibland och då blir han vansinnig. Och han vill gå och gå och gå, hela tiden. Vagnen är ingen vidare hit längre. Och det gäller att man har tid när han ska gå själv för han går sina egna vägar och det tar tid innan vi kommer dit vi skall. En härlig ålder minst sagt, men när tiden tryter och man är stressad så får man stå ut med lite skrik och gap. Det går över..

Han är duktig att hjälpa till och klä på sig nu också, när han själv känner för det förstås, speciellt strumporna och skorna. Skor är det roligaste av allt, även om dom är en meter för stora ;) Imorse innan vi gick till dagis lyckades han också kasta sin mössa i toaletten. En massa fix idéer. Och jag älskar honom gränslöst.

Nu ska jag stax gå och hämta honom, får se vad eftermiddagen kan bjuda på. Umgås med Aja och Mathez en stund tror jag och sen träffa Camilla och grabbarna :) Känns så bra att man hittat en bästa vän igen, eller vad man ska säga. En vän som man har mycket gemensamt med och som man känner att det "klickar" med. Och sen att vi typ är grannar är ju inte fel heller! :D Ikväll kommer Nuhamin, det var otroligt länge sen nu.. Ska bli kul!

Jag tackar för mig och går ut och dricker upp mitt kaffe i solen.

True love.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0